NOVO! Priuštite si 30 minuta ozonske infrared saune u Ananda Centru u Zagrebu koja svojim dubokim termalnim učinkom djeluje na ljepotu vaše kože i pospješuje mršavljenje! Samo 159 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Duboki termalni učinak za ljepotu kože i mršavljenje, terapija ozonom za jačanje imuniteta i volje te pomlađivanje! Kupon vrijedi do 20.04.2020.

Vaše tijelo potroši 600 kalorija za 20-30 minuta boravka u sauni, što je kao da ste trčali 10 km!

Ozonska infrared sauna svojim dubokim termalnim učinkom djeluje na ljepotu vaše kože i pospješuje mršavljenje. Infrared zrake dopiru 3-5 cm ispod kože i lako se apsorbiraju u stanice što utječe na izgaranje masnih naslaga. 

Terapija ozonom u ozonskoj infrared sauni djeluje na uništavanje patogenih mikroorganizama, poboljšava funkcije tjelesnih stanica i liječi oštećeno tkivo. Osim toga, ozon djeluje pozitivno u borbi protiv depresije i umora, jer utječe na bolju opskrbu tkiva, organa i stanica kisikom što potiče organizam da bude aktivniji.

Više o ozonskoj infrared sauni možete pronaći ovdje!

Ozonska infrared sauna aktivira vodene molekule, poboljšava apsorpciju kisika i cirkulaciju, stimulira metabolizam, djeluje na balans kiselosti i alkalnosti, pojačava energiju, izgara masnoće i reducira tjelesnu težinu.

Terapija ozonom u ozonskoj infrared sauni djeluje na uništavanje patogenih mikroorganizama, poboljšava funkcije tjelesnih stanica i liječi oštećeno tkivo. Osim toga, ozon djeluje pozitivno u borbi protiv depresije i umora, jer utječe na bolju opskrbu tkiva, organa i stanica kisikom što potiče organizam da bude aktivniji.

Terapija u ozonskoj kapsuli djeluje kod stimulacije stvaranja bijelih krvih zrnaca (jačanje imuniteta), otklanjanja virusa, bakterija, gljivica i parazita, poboljšava oprskrbu tkiva kisikom (mikrocirkulacija), ubrzava razgradnju štetnih supstanci (poboljšava metabolizam), povećava djelovanje antioksidansa (pomlađuje organizam).

Ozon djeluje povoljno na imunitet i uspješno se primjenjuje u liječenju alergija i autoimunih bolesti (lupus, Hašimoto sindrom). Istraživanja su pokazala da terapija ozonom pomaže kod sljedećih stanja: gastroenteroloških problema, hepatitisa, kandide, urinarnih infekcija, alergija, iritabilnog crijeva, konstipacije i hemeroida, kroničnog umora, gubitka kose, bolova u leđima i vratu, rana koje teško zacijeljuju.


Raznobojni svjetlosni efekti su korisni za naše tjelesno i mentalno zdravlje. Mogu prodrijeti u kožu fotokemijski, u samo tkivo i štititi kožu. Dižući kolagene proteine i stimulirajući regeneraciju stanica, valovi obnavljaju kožu lica čineći je elastičnom i uklanjaju bore. 

Crveno svjetlo stimulira i revitalizira stanice, poboljšava otkucaje srca, aktivnost mozga i dišni sustav; u fizioterapijskoj ulozi uklanja bore, mrlje i akne, stimulira cirkulaciju krvi i metabolizam, revitalizira kožu. Žuto svjetlo stimulira živce, podiže krvni tlak, ubrzava puls, pojačava imunitet i probavu; u fizioterapijskoj ulozi pojačava apsorpciju kisika, stimulira cirkulaciju, obnavlja kožu. Plavo svjetlo daje osjećaj osvježenosti, smanjenje pritiska, reduciranje i balansiranje krvnog tlaka i pojačana mentalna fokusiranost; u fizioterapijskoj ulozi razvija ljepljive proteine, revitalizira kožu i zateže labavu kožu. Zeleno svjetlo ima ugodan i ljekovit učinak na anksioznost, depresiju, osjećate se opušteno i olakšano; u fizioterapijskoj ulozi pojačava funkcioniranje žlijezda, uklanja mrlje, akne i prištiće.

ANANDA CENTAR

Voditelj i osnivač Ananda centra je Dražen Radaković, psihoterapeut i savjetnik s dugogodišnjim iskustvom. Intenzivno radi obiteljske, sistemske i poslovne konstelacije, kao i obiteljsko i psihosocijalno savjetovanje. Po zvanju je sveučilišni specijalist psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu – titula univ.spec.act.soc.


Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pohađao je 1998.-2001.g. Međunarodnu školu kibernetske psihoterapije (School for Cybernetics of Psychoterapy, Department of Psychiatry, Faculty of Medicine University of Zagreb) u klasi dr. Biserke Koren, gdje je stekao svoje prvo zvanje psihoterapeuta (The Professional Board of the Department of Psychiatry).

Za sada je jedini certificirani terapeut TNI instituta (The Newton Institute) u Hrvatskoj, najpoznatije ustanove za regresoterapiju u svijetu, čiji je osnivač i utemeljitelj čuveni Michael Newton. Sudjelovao je na seminarima čuvene američke psihoterapeutkinje Phyllis Krystall gdje je naučio tehniku "kidanja veza".


Pohađao je niz psihoterapijskih edukacija u Hrvatskoj i u inozemstvu: Kontaktirao je i prošao edukacije sa Ž. M. Slavinskim, poznatim psihologom iz Beograda i dobio diplomu PEAT-a. Također je prošao obuku Theta iscjeljivanja. Vodi i vlastite škole samohipnoze, hipnoze i regresoterapije u Hrvatskoj i izvan nje. U nakladi izdavačke kuće Profil objavio je knjige "Hipnoza za svakodnevnu primjenu" (2012.) i "Život između smrti i ponovnog rođenja" (2014.). U vlastitoj nakladi objavio je knjigu "Gay kod" (2015.), a u izdanju naklade Uliks knjigu "Reinkarnacija" (2019.).