Posjetite ovog proljeća Postojnsku jamu koja obiluje špiljskim ukrasima te razgledajte Ljubljanu! Jednodnevni izlet busom s pratiteljem putovanja uz TopTours za samo 199 kn/osobi!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 199 kn
Uštedi još 10 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prošećite hodnicima Postojnske jame, a zatim se uzdignite i doživite Ljubljanu na pragu proljeća! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 28.03., 09.05,-OTKAZANO ZBOG PANDEMIJE!, 30.05., 20.06.2020.

Program putovanja:

Polazak autobusa iz Zagreba u 7:00 sati - točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti! Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, uz kraća zaustavljanja putem Postojne i posjet poznatoj Postojnskoj jami - ova jama jedna je od najpoznatijih na svijetu, duga 21 km i nevjerojatno bogata špiljskim ukrasima, podzemnim životinjskom svijetom te tragovima ljudskog života. 


Za obilazak se ne morate posebno pripremati; potrebna vam je samo toplija odjeća jer je temperatura u špilji tijekom cijele godine 10 °C. Velik dio prekrasnih dvorana i siga pogledat ćete tijekom uzbudljive vožnje električnim vlakićem, a kroz dvorane i rovove pune sigastog blaga prošetat ćete s vodičem, svih 5 km otvorenih dijelova, izrazito je pogodno i lako dostupno posjetiteljima. 


Po završetku razgledavanja krećemo prema glavnom gradu – Ljubljani. Ljubljanu kao i njenu okolicu odlikuju tradicionalna gostoljubivost, raznolika priroda, ugodni manji gradovi, tvrđave i dvorci, seoske crkve sa bogatom umjetničkom ostavštinom i kvalitetne domaće gostionice. 


Obilazak ćemo započeti ispred BAROKNE ZGRADE GRADSKE VIJEĆNICE, i dalje nastaviti šetnju STARIM GRADOM koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta JOŽE PLEČNIKA. Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: KATEDRALU SV. NIKOLE, ZMAJEV MOST, PREŠERNOV TRG, CENTRALNU TRŽNICU, TROSTRUKI MOST…Kratko slobodno vrijeme za kavu. Preporučamo posjet prekrasnom LJubljanskom gradu - individualni posjet. 
U poslijepodnevnim satima slijedi povratak u Zagreb gdje se dolazak očekuje u kasnim večernjim satima.