Čokoladna avantura u tvornici čokolade Zotter i posjet prekrasnom Grazu uz TopTours! Posladite se kultnim čokoladnim delicijama i 1-dnevnim izletom s prijevozom za samo 189 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaobilazna ponuda za sve čokoljupce i one koji će to tek postati! Posjetite čaroban Graz i uživajte u vrhunskim čokoladnim delicijama! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 28.03-OTKAZANO ZBOG PANDEMIJE!, 25.04., 09.05., 30.05., 20.06.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba u 07.00 sati sa autobusnog kolodvora. TOČNO MJESTO POLASKA PREMA ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornice Zotter.

Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa… Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Nakon posjeta tvornici čokolade vožnja prema Grazu.  

Po dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEĆNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ”MURINSEL”na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG – TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORGASSEOM – najromantičnijom ulicom u gradu.

Dio vremena slobodno za šetnju, ručak i odmor. U popodnevnim  povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima.