[RIJEKA] Upoznajte najpopularnije i najdjelotvornije metode preoblikovanja tijela te se konačno riješite celulita! Iskoristite 10x maderoterapije i 5x termodeka u Salonu Dermis uz 72% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem oblikovanja figure, a prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih valjaka jest što otklanjaju masne naslage i višak vode! Kupon se može iskoristiti do 30.05.2020.

MADEROTERAPIJA 

Maderoterapija je poznatija kao masaža rolling pin metodom/drvenim rolerom. Potpuno je bezbolna i neinvazivna te uklanjanja masne naslage i celulit! Također, razbijaju se džepovi tvrdokornog celulita! Svaka masaža u trajanju 30 minuta.

Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potice metabolizam na sagorijevanje masti. 

Prednosti: možemo primjenjivati na području nogu, trbuha, leđa i ruku; preporuča se kod klijenata sa usporenim metabolizmom; stimulira limfnu drenažu; rezultat je vidljiv već na trećem tretmanu.

INFRACRVENA TERMODEKA

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom. Radna temperatura je 20-60 stupnjeva. Poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.