Proljeće uz ljepote Istre! Odmor u šarmantnom Labinu na 3 dana/2 noćenja u Comfort mobilnoj kućici Marina Camping Resorta By Valamar 4* za 4 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina, samo 554 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pronađite svoje skrovito utočište u kampu Marina smještenom na malenom poluotoku blizu gradića Labina i Rapca na istočnoj obali Istre...Kupon vrijedi za 4 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina i vrijedi od 03.04.20. do 25.04.20.

Smješten na poluotoku okruženom prekrasnim morem u blizini šarmantnog srednjovjekovnog grada Labina, kamp je na najboljoj je lokaciji za potpuni odmor:

Ronilački centar u kampu proglašen je jednim od najboljih na Mediteranu.
Zadivljujuća lokacija na poluotoku
Kompletna usluga za ronioce
Vanjski infinity bazen za zarone i opuštanje
Prostrane parcele i mobilne kućice
Animacijski program i sadržaji za djecu

Sanjate li odmor u svojoj kućici blizu mora, odaberite mobilnu kućicu kampa Marina i osjećajte se kao doma. U kampu smo vam osigurali i poseban prostor za kupanje vaših kućnih ljubimaca i vrt kao i prostorije za pranje ronilačke opreme.

BAZENI

Kompletna usluga na glavnom vanjskom infinity bazenu dostupna je od 16.04. Usluga na dječjem bazenu dostupna je od 16.04.

.Relax&diving bazen smješten na punti sa čarobnim pogledom na more, Kvarner i okolne otoke s dubinom bazena koja iznosi 160 cm. Bazen je punjen slatkom vodom, također imate mogućnost najma ležaljki na bazenu, beach bar se nalazi  pored relax bazena s novim sunčalištima. Atraktivni dječji bazen s toboganom smješten je u blizini dječjeg kluba i dječjeg igrališta, dubina tog bazena je 20-35 cm i ispunjen je slatkom vodom. Punkt za masažu i tretmane ljepote u blizini dječjeg bazena. Animacija i zabava za djecu: program zabave za djecu (od lipnja do rujna) i dječji klub (od 01.07. - 01.09.)

Završno čišćenje se plaća 263,00 kn na licu mjesta! Nadoplata na licu mjesta za kućnog ljubimca iznosi 30,00 kn po danu i ljubimcu.