PodržimoNaše

Idealna ponuda za make-up "lijenčine"! Izgledajte sjajno svaki dan s minimalno truda! Ugradnja trepavica s nercom ili svilom u Beauty centru D&D u centru Zagreba uz 82% popusta!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izgledajte fantastično! Izgledajte svaki dan super s minimalno truda, ujutro se umite i krenite, a navečer cijelu stvar začinite s malo crne olovke i sjenilom!

Ove trepavice puno su lakše, mekanije i prirodnije teksture od sintetičkih umjetnih trepavica. Daju prirodan izgled te se ponašaju poput pravih trepavica.


Uz to, uz njih ti nikakva šminka gotovo i da nije potrebna jer same po sebi licu daju WOW faktor!


Kako se ugrađuju?


1. Pomoću posebnih papirnatih izolatora koji se lijepe na kožu izoliraju se gornje od donjih trepavica


2. Prije ugrađivanja ekstenzija, pripreme se ekstenzije trepavica – procijeniti koja duljina i debljina ekstenzija trepavica odgovara klijentici, u skladu s prirodnim trepavicama. U slučaju da su prirodne trepavice kraće i tanke, ne valja ugrađivati drastično dulje i deblje ekstenzije, kako ne bi bile preveliko opterećenje na prirodne trepavice ili kako ne bi krivo rasle u simbiozi s prirodnim trepavicama


3. Na koji način će se ugrađivati ekstenzije ovisi o obliku oka (bademasto, okruglo, sitno, krupno itd). Kombiniraju se različite veličine ekstenzija ovisno o formi oka

Narudžbe na ILICA 60, Zagreb ili na tel: 01/ 4846 33 min.2 dana ranije