Proljeće u Splitu najljepše je uz odmor i smještaj u Palace Suites Heritage Hotelu na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje uz poklon dobrodošlice - boca vina te izborom smještaja...od 689 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte svoju opciju smještaja (deluxe soba, luxury suite s pogledom na grad ili superior level II.suite) i uživajte u splitskom proljeću! Boravak za djecu do 6 godina je besplatan! Ponuda se može iskoristiti od 01.03.20. do 30.04.20.!

Palace Suites Heritage Hotel

Doživite Dioklecijanovu palaču na svom najdražem mjestu - Palace Suites Heritage Hotel - luksuzan smještaj s pogledom na glavni trg, lokalno poznat kao "Pjaca".

Naš hotel dizajniran je za elitne goste, pružajući ultra moderan i luksuzni dizajn s kontrastnim izloženim starim kamenim zidovima, podsjećajući goste da su ipak u 1700 godina staroj palači. 


Stari kameni i moderno dizajnirani namještaj lijepo se uklapa s egzotičnim brazilskim drvenim podovima. Ostale značajke uključuju deluxe kupaonice, staklene tuševe s opcijom stropne kiše, TV ravnog ekrana s kabelskim kanalima, bežični pristup internetu, podno grijanje, klima uređaj s vlastitim regulatorima i mali hladnjak. Gostima su na raspolaganju luksuzni ogrtači i papuče, a svaka soba sadrži vlastiti sef, za krajnju udobnost i sigurnost. 

Pogledajte više o Palace Suites Heritage Hotelu na njihovoj web STRANICI!


Divota spa / welness - popust na sve usluge u visini od 15%! Restoran Apetit - popust na sve menije od 10%! Dječji krevetić je besplatan na zahtjev!

SPLIT

Grad Split smješten je u najtoplijoj regiji sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu jadranske istočne obale.
Njegova blaga klima, sa 2700 sunčanih sati godišnje, čini ga oazom u kojoj, zaštićeno od vjetra, zimi možete uživati ​​i na suncu.


Industrijsko, sveučilišno i poslovno središte regije hrani svoju "zelenu dušu" na brdu Marjan smještenom na najzapadnijem dijelu poluotoka čiji šumoviti park udaljen od gradske buke pruža ugodne šetnje uz more.