Putujte s Gorilla Travel! Istražite prirodne i povijesne ljepote Blagaja i Mostara na jednodnevnom izletu 04.04. s uključenim autobusnim prijevozom iz Splita za samo 149 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razgledajte Blagaj, mjestašce na izvoru rijeke Bune uživajući u prirodnim ljepotama i Mostar, hercegovačkom središtu na Neretvi prepunog priča iz povijesti... Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 04.04.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusom iz Splita u 7:00 h (točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti). Vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu uz kraća zaustavljanja tokom puta. 

Dolazak u BLAGAJ, mjesto nedaleko od Mostara koje je poznato po izvoru rijeke Bune i prekrasnoj prirodi koja ga okružuje. U neposrednoj blizini izvora nalazi se derviški samostan – TEKIJA. Uživanje u prirodi i pogledu na izvor kristalno čiste vode. Slobodno vrijeme za vlastite programe. 

Nakon obilaska Blagaja slijedi nastavak puta prema MOSTARU – hercegovačkom središtu na Neretvi. Po dolasku u Mostar slijedi razgled grada pješice u pratnji turističkog pratitelja. Razgledat ćemo sve glavne znamenitosti Mostara: FRANJEVAČKA CRKVA, STARI MOST, KARAĐOZBEGOVA DŽAMIJA, KUJUNDŽILUK, KRIVA ĆUPRIJA... Slobodno vrijeme za ručak, kupnju suvenira i ostale vlastite programe. 

Polazak za Split u kasnijim popodnevnim satima. Dolazak u Split u večernjim satima.