Potpuno opuštanje u hotelu Salona Palace 4*! Osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru uz korištenje wellness&spa zone, masažu od 25 minuta...za dvoje i samo 365 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dragi naši, vrijeme je za Vas! Počastite se vrhunskom masažom u trajanju od 25 minuta, ista obuhvaća masažu ramena,vrata i vlasišta! Ponuda vrijedi za dvije osobe! Kupon je iskoristiv SVAKIM DANOM do 15.04.20.!

U sklopu ponudena raspolaganju su Vam ogrtač, papuče i ručnik, a u wellness & spa zoni saune (finska, turska), jacuzzi, bazen. 

THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa 3 različite saune, jacuzziem, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.

Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.

U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.


Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva Vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru.