Potpuno opuštanje u hotelu Salona Palace 4*! Osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru uz korištenje wellness&spa zone, masažu od 25 minuta...za dvoje i samo 365 kn!

10 prodanihMožete kupovati i dalje!

Dragi naši, vrijeme je za Vas! Počastite se vrhunskom masažom u trajanju od 25 minuta, ista obuhvaća masažu ramena,vrata i vlasišta! Ponuda vrijedi za dvije osobe! Kupon je iskoristiv SVAKIM DANOM do 15.04.20.!

U sklopu ponudena raspolaganju su Vam ogrtač, papuče i ručnik, a u wellness & spa zoni saune (finska, turska), jacuzzi, bazen. 

THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa 3 različite saune, jacuzziem, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.

Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.

U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.


Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva Vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru.