PodržimoNaše

[NOVO!] Opuštanje tijela i duha uz SPM tretmane lica, vrata i dekoltea u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama i cjelodnevno kupanje i wellness za samo 980 kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ukoliko želite riješiti problem celulita, zategnuti kožu ili smanjiti obujam vašeg tijela, a pritom se opustiti uz kupanje i wellness, svratite u Hotelu Matija Gubec i iskoristite paket tretmana SPM aparatom - među prvima u RH sa garancijom uspjeha! Kupon vrijedi do 30.06.2020.

Ponuda uključuje: 2x SPM i 2x masaža lica, vrata i dekoltea (90 min) + konzultacije + 2x cjelodnevno korištenje bazena i wellnessa - za 1 osobu!

MASAŽA VAKUUMOM je tradicionalna, sigurna i dokazana metoda tretmana. Kombinacija je opuštajuće masaže i cuppinga. SPM (suction pump massage) je multifunkcionalan medicinski uređaj visoke tehnologije koji pruža veliki roj pozitivnih učinaka; intenzivno stimulira limfni tok, povećava sagorijevanje masnih stanica, jača vezivno tkivo stimulirajući aktivnost enzima. Djeluje po principu stvaranja vakuuma s dubokim djelovanjem na sve slojeve kože i potkožnog masnog tkiva. 

SPM TRETMAN LICA - jedan od najučinkovitijih neinvazivnih anti-aging metoda!

Kad potaknemo cirkulaciju koža dobije neophodan kisik i potrebne nutrijente, i ono što je najučinkovitije, koža počinje disati te počinje izmjena tvari. Kako se ovim tretmanom stimulira limfni tok, smanjuju se otekline. Najčešće su to kapci, podočnjaci, te vrećice kod nazolabijalnih bora. Osim liftinga, koji je vidljiv već nakon prvog tretmana, efekt ovog tretmana je i lijep prirodan sjaj kože. Ne preporučuje se koristiti SPM nakon aplikacije dermalnih filera, mezoterapije te neposredno nakon aplikacije Botox-a.

Tretman je svestran i učinkovit kad je riječ o terapiji celulita, oblikovanju tijela, mršavljenju, zatezanju i liftingu kože. SPM koristi snagu vakuuma kako bi intenzivno stimulirao mikrocirkulaciju i limfni protok kroz vašu kožu. Malim usisnim aplikatorima možete učvrstiti kožu nadlaktica, vidljivo proljepšati izgled lica te osigurati prevenciju i terapiju strija. Također ima izvanredan učinak na zatezanje kože ruku, trbuha, nogu, bokova te podbratka, mjesta gdje najviše nalazimo naslage masnog tkiva. SPM tretman potiče cirkulaciju, učinkovito smanjuje celulit, pospješuje mršavljenje i pomaže u borbi protiv strija. Rezultati su garantirano vidljivi već nakon prvog tretmana.

Kako izgleda tretman?

Putem usisnih aplikatora doslovno usisavamo kožu. Tretman započinje dubokom limfnom drenažom nakon čega slijedi intenzivna aktivacija masnih stanica. Natečene masne stanice se toliko rastežu da postaju propusne za kisik koji ulazi. To pojačava sagorijevanje masnoća, a otpadne tvari izlučuju se iz organizma putem limfe. Tretman završava zatezanjem kože. U konačnici imamo ne samo lijepo, već i zdravo tijelo.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi... Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja!