Odmorite se u čarobnom proljetnom okruženju Plitvice Holiday Resorta uz 3 dana i 2 noćenja sa doručkom u vrhunski opremljenoj mobilnoj kućici za 2 osobe za samo 1399 kn! 1 h minigolfa gratis!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Više od odmora, više od prirode... Želite li iskusiti čaroliju boravka u prirodi, a istovremeno uživati u miru i komforu, nudimo Vam smještaj u vrhunski opremljenim mobilnim kućicama. Kupon vrijedi u periodu od 24.02. do 31.03.2020., ne vrijedi u periodu od 06.03. do 08.03.2020.

Dobro došli u Plitvice Holiday Resort, najzeleniju kamping oazu u Hrvatskoj!

Smješten uz Nacionalni park Plitvička jezera, Plitvice Holiday Resort nudi idealnu kombinaciju prirodnih atrakcija, kulturnih ljepota te aktivnog i pasivnog odmora za sve one željne dobrog provoda. Na ukupno 50.000 četvornih metara nudi smještaj u kampu, 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman, 10 mobilnih kućica, 6 indijanskih šatora, te 9 kućica kraj jezera i 5 kućica u krošnjama.

Mobilne kućice

Želite li iskusiti čaroliju boravka u prirodi, a istovremeno uživati u miru i komforu, nudimo Vam smještaj u vrhunski opremljenim mobilnim kućicama. Svaka mobilna kućica ima vlastitu terasu na kojoj možete uživati na suncu, a osvježiti se možete u našem bazenu. Svim gostima osiguran je besplatan WiFi. Kućice su na raspolaganju cijelu godinu.

U kućici se nalaze: dvije spavaće sobe (jedna soba s bračnim krevetom 160x200cm, druga soba s dva odvojena kreveta 80x200cm), dvije kupaonice s tuš kabinom i WC školjkom, kuhinja opremljenu s pločom za kuhanje na plin i hladnjakom, klima uređaj, centralno grijanje, SAT TV, fen, terasa sa sjedećom garniturom za 4 osobe, posteljina i ručnici, besplatan Wi-Fi. Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica, bankomat i dućan.

Restoran Plitvice Holiday Resorta nudi bogat izbor delicija kako tradicionalne ličke tako i moderne hrvatske kuhinje. Gostima resorta osigurani su svakodnevni bogati meniji po promotivnim cijenama te ponuda a la carte, koju će Vam poslužiti ljubazno osoblje. Restoran ima kapacitet od 80 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu te 120 mjesta na terasi.

Na samoj granici kopnene i gorske Hrvatske, Grabovac ima mikroklimu s ugodnim i sunčanim ljetima te bijelim i hladnim zimama. Posebne ponude vanjskih sportsko-rekreativnih sadržaja te gastronomskih delicija čine Plitvice Holiday Resort mjestom za savršen odmor. Plitvice Holiday Resort je svoje prve goste dočekao još davne 1968. godine. Tijekom cijele godine posjećuju ga ljudi željni aktivnog odmora, prirodnih ljepota i dobre zabave, a u ljetnim mjesecima  je nezaobilazna postaja na putu prema moru ili pri povratku s godišnjeg odmora.