PodržimoNaše

Jedinstveni prizori slovenske prirode u POHORSKOJ ŠUMI i čarobni MARIBOR! Uz Smart Travel uživajte u jednodnevnom izletu busom uz pratitelja putovanja za samo 159 kn/sobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jedan od 4 termina putovanja i uživajte u jedinstvenoj šetnici "Put među krošnjama", oduševite se jedinstvenim pogledom na stotine godina staru pohorsku šumu i upoznajte ljepote slikovitog Maribora… Kupon vrijedi isključivo polazak : 28.03.OTKAZANO ZBOG PANDEMIJE!, 25.04., 23.05., 13.06.2020.

PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 07.15 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Sloveniji u 07.30h. 


Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju , uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, sve do ROGLE, poznatog skijališta i izletišta u Sloveniji u kojem se nalazi ova poznata turistička atrakcija. Put između krošanja nalazi se u srcu moćne pohorske šume, na vrhu Rogle, na nadmorskoj visini od 1517 metara. 


Put dužine od 1000 metara provest će vas kroz raznoliku šumu, gdje ćete naići na mnoga iznenađenja i uživati u pogledu na stotine godina staru pohorsku šumu… 
Nakon šetnje i uživanja u pogledu, okupljanje grupe i odlazak prema MARIBORU, gradu koji je 2012. godine bio proglašen europskom prijestolnicom kulture. 


Po dolasku, odlazak u zajedničku šetnju sa voditeljem putovanja : Slomškov trg sa katedralom - glavni gradski trg sa Gradskom vijećnicom - Dvorski trg na kojem se nalazi Mariborski dvorac i Pokrajinski muzej te prema najstarijem dijelu grada, Lentu u kojemu se mogu vidjeti ostaci velebnih gradskih zidina, ali i koji je poznat po proizvodnji najstarijeg vina na svijetu, s tradicijom starom preko 400 godina. 


Posjetiti ćemo i Staru Trtu, zgradu koja je pretvorena u muzej i u kušaonicu (degustacija vina uz prethodnu najavu i doplatu na licu mjesta). 
Slobodno vrijeme za individualne programe. 


Okupljanje grupe i polazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.