[ZG] Nokte i ruke ne primijećujete samo Vi, već i drugi! Pobrinite se za svoj njegovani izgled uz manikuru i njegu ili trajni lak u La Camilla Centru već od 69 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi tretmani se moraju iskoristiti do 25.04.2020.

Manikura

Manikura mora poboljšati teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, te im ujedno mora dati lijep i poliran izgled.
Kvalitetna manikura ima djelovanja: čisti, oblikuje, učvrščava nokte. Osim što čini naše ruke i nokte ljepšima i daje im osječaj ugode, manikura često ima i umirujući i relaksirajući efekt i na nas same.


Ruke a ponajprije nokti pokazuju koliko žena i muškarac brinu o sebi i kakav im je stil života. Manikura je kozmetički tretman kojim postižemo dobar izgled dobar izgled ruku i zdravlje noktiju. Manikurom poboljšavamo teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju te im ujedno dajemo lijep i poliran izgled.

La Camilla Centar -odaberite jednu od dvije opcije manikure za prekrasne ruke i nokte: manikura+parafin u trajanju od 45min ili manikura+ trajni lak u trajanju od 60min.


Trajni lak

Trajni lak je lak koji traje duže od običnog laka, otprilike 2 tjedna i više. Trajni lak skida se isključivo otapalom u roku par minuta ( najviše do 10 minuta) – ne  turpijom. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 9845 181, uz KOD i ID kupona po primitku!