[ZG] Nokte i ruke ne primijećujete samo Vi, već i drugi! Pobrinite se za svoj njegovani izgled uz manikuru i njegu ili trajni lak u La Camilla Centru već od 69 kn!

Puna cijena 150 kn
Ušteda 54%
Cijena 69 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Svi tretmani se moraju iskoristiti do 25.04.2020.

Manikura

Manikura mora poboljšati teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, te im ujedno mora dati lijep i poliran izgled.
Kvalitetna manikura ima djelovanja: čisti, oblikuje, učvrščava nokte. Osim što čini naše ruke i nokte ljepšima i daje im osječaj ugode, manikura često ima i umirujući i relaksirajući efekt i na nas same.


Ruke a ponajprije nokti pokazuju koliko žena i muškarac brinu o sebi i kakav im je stil života. Manikura je kozmetički tretman kojim postižemo dobar izgled dobar izgled ruku i zdravlje noktiju. Manikurom poboljšavamo teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju te im ujedno dajemo lijep i poliran izgled.

La Camilla Centar -odaberite jednu od dvije opcije manikure za prekrasne ruke i nokte: manikura+parafin u trajanju od 45min ili manikura+ trajni lak u trajanju od 60min.


Trajni lak

Trajni lak je lak koji traje duže od običnog laka, otprilike 2 tjedna i više. Trajni lak skida se isključivo otapalom u roku par minuta ( najviše do 10 minuta) – ne  turpijom. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 9845 181, uz KOD i ID kupona po primitku!