Nakon zime odmorite noge i zalepršajte u dan uz masažu stopala i piling u trajanju od 30 minuta u La Camilla Centru u Zagrebu za samo 89 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman se mora iskoristiti do 25.04.2020.

MASAŽA STOPALA

Masaža je terapija koja uključuje pritisak na određena područja tijela. Istraživanja su pokazala kako je masaža idealna za poboljšanje cirkulacije, opuštanje i smanjenje razine stresa. Masaža stopala se naziva refleksologija, a zdravlje poboljšava na niz različitih načina.

Na stopalima se, naime, nalaze završeci živaca koji su povezani s različitim organima u tijelu. Upravo zbog toga se masaža stopala preporuča svim osobama koje pate od nekih stanja i poremećaja.


Pozitivni učinci jednostavne masaže stopala su: jačanje imuniteta, energija i pomlađivanje, poboljšana cirkulacija i čišćenje, ravnoteža i sklad, tjelesno blaženstvo, mir i opuštanje.

Stimulacija refleksa u stopalima kroz masažu izvodi se u svrhu opuštanja i liječenja. Opuštanje tijela masažom stopala može spriječiti štetne učinke stresa koji uzima svoj danak tijelu. Redovna masaža stopala može zaštititi od mnogih bolesti koje su povezane sa stresom.
Masaža stopala može ublažiti tjeskobu i donijeti duboko stanje opuštenosti. Jedna važna točka koja se nalazi na obje noge je solarni pleksus refleks. Solarni pleksus je vrsta malog skladišta u kojem je pohranjen sav stres. Kada je pritisnuta točka solarnog pleksusa, stres je otpušten i tijelo se obnavlja.


Piling je važan za njegu kože; mrtve stanice mogu se nagomilati na tijelu i pojačati sklonost određenim kožnim problemima. Također, s talogom mrtvih stanica koža ne izgleda lijepo i nježno kao što bi trebala.