Ovog ljeta zablistajte na plaži, noge bez celulita uz jednu ili paket od pet ručnih limfnih drenaža od 40 minuta u Centru zdravlja i ljepote Mia u Splitu već od samo 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršeno kod izbacivanja vode i suvišne tekućine iz organizma, otoka, pokretanje bazalnog metabolizma te razgradnje celulita, kod post operacionih situacija, nakon kemoterapije i traume! Kupon se može iskoristiti do 25.04.2020.

Ručna limfna drenaža

Ručna limfna drenaža vrsta je vrlo lagane masaže koja potiče rad i kretanje limfe u tijelu. Ručna limfna drenaža je tehnika koju koristimo da bi uspostavili ravnotežu između tekućina u organizmu. Tehnika je temeljena na iskustvu masažne tehnike koju je razvio dr. Vodder 1936. te je utvrdio pokrete, redoslijed i način izvođenja koji se uz male preinake koristi i danas.
Također, čini sastavni dio kvalitetne anticelulitne masaže i pomaže u rješavanju problema s crvenilom i aknama. Limfni sustav u našem tijelu služi tome da bi se dostavili nutirijenti stanicama i da bi se drenirala sva tekućina koja je višak u našem tijelu, kao i stanični otpad, bakterije, virusi i toksini. 
Ručna limfna drenaža stimulira rad limfnog sustava koristeći pritom nježne, kružne pokrete.Stimulirajući rad sustava, terapeut pomaže drenažu natečenih tkiva, čime se ujedno poboljšava rad imunosnog sustava i potiče otpuštanje prirodnog otpada iz tijela.
Izvodi se segmentalno, nikad cijelo tijelo, uz isti tempo i pritisak, poštivanje smjera i točno određenim redoslijedom. 
Limfni je sustav smješten direktno ispod kože, stoga su pokreti koji se koriste prilikom ove masaže vrlo lagani i trebaju imati opuštajući efekt. Savjetujemo konzumaciju velikih količina vode nakon masaže, kako bi potakli odvođenje toksina iz organizma. Za kvalitetan učinak potrebno je također izbjegavati konzumaciju slanih jela i alkohola, s obzirom da inhibiraju sposobnost tijela da se riješi toksina.

Odaberite jednu od dvije ponude: 1 ručna limfna drenaža cijelog tijela u trajanju od 40 min ili 5 ručnih limfnih drenaža cijelog tijela svaka po 40 min!