Zaboravite na bolove i posljedice od sjedenja! Prepustite se rukama fizioterapeuta s masažom za bolna leđa i vrat u trajanju 30 min za samo 85 kn u Centar zdravlja i ljepote Mia u Splitu!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon se može iskoristiti do 25.04.2020.

MASAŽA

Masaža je terapija koja uključuje pritisak na određena područja tijela. Istraživanja su pokazala kako je masaža idealna za poboljšanje cirkulacije, opuštanje i smanjenje razine stresa.


Krv koja cirkulira kroz tijelo odgovorna je za transport kisika i prehrana je za stanice tijela. Također čisti otpad i toksine iz tijela. 
Budući protok krvi postaje ograničen kada je stres prisutan, masaža može biti korisna jer smanjuje stres i omogućava cirkulaciji da se odvija neometano.


Terapija masažom je čest izbor kada klijent želi brzu pomoć kod bolova i nelagoda. Naravno postoje i stanja kada masaža ne dolazi u obzir i kada je fizikalna terapija pravi izbor. Kvalitetan maserski terapeut će to znati prepoznati i uputiti klijenta na pravo mjesto.