Isključite se od svakodnevnice i pobjegnite od stresa u Sunčanu Kuću hotel 4* u Sloveniji na 2 dana/ 1 noćenje s doručkom, negraničeno opuštanje u wellnessu uz pjenušac, za dvoje i samo 949 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dizajn osmišljen s namjerom da otkrije raznolikost slovenske prirode za apsolutno isključivanje u intimnom ambijentu uz srdačno osoblje i netaknutu ljepotu okolice! Kupon vrijedi do 20.04.20.

Sunčana kuća 

Predivan hotel s 4 zvjezdica, što je veliki obveza domaćina koji ustupaju prvoklasnu uslugu i personalizirani pristup gostima.


Sunčana kuća je oaza koja nudi čisto uzbuđenje postojanja. Pet prostranih i luksuzno namještenih apartmana novoizgrađene vile, skrivene u ruralnom dijelu regije Prlekije, istovremeno mogu primiti samo do 13 gostiju i ponuditi vam diskreciju i udobnost koja vam je potrebna. Kroz jedinstveni Spa vrt, lagano ćete se isključiti od svakodnevne borbe s vremenom koje diktira današnji urbani život. Svi luksuzni apartmani dizajnirani su tako da udovolje potrebama svakog pojedinca. Svaki od njih opremljen je jedinstveno, promišljeno i s detaljima koji jednostavno moraju potaknuti Vašu maštu.


Paket uključuje: 2 dana/ 1 noćenje s doručkom (kasni, zdrav, domaći energičan doručak) + svježe voće u sobi + neograničeno korištenje wellnessa (bio-biljna i finska sauna) + neograničeno korištenje vanjskog masažnog bazena uz čašu pjenušca + najam bicikala + korištenje ogrtača, ručnika, papuča + besplatan WI-FI + besplatan parking; sve za 2 osobe.

SMJEŠTAJ
U ukusnim i ukusno namještenim apartmanima s velikim kupaonicama i odvojenim garderobnim mjestima moći ćete uživati ​​u svim komforima koji su vam potrebni tijekom ove vrste odmora. Pored odabrane dizajnerske opreme bit će vam na raspolaganju i: plazma TV, telefon, besplatan neograničen pristup internetu, veliki balkon ili terasa s prekrasnim pogledom na okolnu prirodu. ogrtači za kupanje, papuče, kozmetički i proizvodi za osobnu higijenu, sušilo za kosu, proizvodi iz kozmetičke linije L'OCCITANE za vašu osobnu njegu.


Doručak
Mnogo pozornosti je usmjereno na kreiranje zdravih jelovnika, jer čvrsto vjerujemo da u prirodno okruženje pripada samo zdrava i prirodna hrana. Stoga namjeravamo zavesti vaše ukusne pupoljke s najukusnijim doručcima, napravljenim isključivo od bioloških i domaćih sastojaka. Kako je naša želja da vaš početak dana bude nezaboravan, uljepšat ćemo vam izvrsne džemove, salame, razne namaze, prirodne voćne sokove, kao i novopečeni kruh, voćne torte ili peciva. I ne brinite, spavajte koliko god želite jer će vam doručak biti pripremljen posebno za vas. Također ćete se moći počastiti najvažnijim obrokom dana u našem vrtu u prekrasnoj, čistoj i netaknutoj prirodi.


SAUNA & SPA VRT
Ako volite saunu oduševit će vas sauna & SPA vrt smješten u neposrednoj blizini Sunčane kuće, u kojem ćete se moći prepustiti raznim wellness programima, diveći se jedinstvenom panoramskom pogledu. Tako ćete se moć prepustiti užicima umirujuće masaže i pozdraviti sa još jednim od vaših nezaboravnih i sadržajnih slobodnih dana. U našem wellnessu toplo ćemo vam preporučiti da se priuštite bio saunom, turskom kupatilom ili finskom saunom. Nakon ugodne sesije u jednoj od naših soba za znojenje, dobrodošli ćete rashladiti tijelo u ugodnoj opuštajućoj sobi ili uživati ​​u nekim korisnim efektima vanjskog hidromasažnog bazena. 


Naši stručni maseri na raspolaganju su vam, s nebeskim mirisima i aromaterapijskim tehnikama masaže , nudeći vam potpuno i savršeno izbalansirano opuštanje. Za još veću njegu tijela odabrali smo kozmetičku liniju tvrtke Provence L´occitane.
Dobrodošli u našu čudesnu prirodu, u osvježavajući vrt, gdje svaka osoba može pronaći svoje „mjesto pod suncem“.

 

U ovom kutku Slovenije moći ćete posjetiti lokalne atrakcije kao lokalne banje, prirodne ljepote, degustacije vina, kušati šunku, prošetati se rijekom Murom i doživjeti sve što ova regija može ponuditi. Selo Banovci također je izvrsno polazište izleta u Sloveniju ili možete uživati ​​u Austriji, Hrvatskoj i Mađarskoj, jer granice nisu udaljene više od 30 km.