Rapsodija čokolade u Sloveniji! Upoznajte povijesni grad Radovljice i obiđite festival čokolade te Bled uz Darojković Promet koji Vas vodi na 1-dnevni izlet busom za samo 129 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za datum putovanja: 18.04.2020!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Dugog Sela u 6:00h, te skupljanje putnika po usputnim stanicama u Zagrebu.

Dolazak u Bled. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i mogućnost vožnje tradicionalnim čamcem po jezeru do bledskog otoka i posjeta baroknoj crkvi sv. Marije na otoku s odlično sačuvanim freskama (uz doplatu na licu mjesta)! Nakon opuštanja uz jezero, nastavljamo našu vožnju prema Radovljici.
Stari grad Radovljice jedan je od najbolje očuvanih gradskih struktura u Sloveniji, s kućama koje datiraju iz 15. i 16. stoljeća.


Za vrijeme festivala čokolade Radovljica pretvori se u slatki grad. Čokoladarnice i drugi ponuditelji čokoladnih slastica i jela nude najveću ponudu čokolada, čokoladnih jela i čokoladnih slastica u Sloveniji. Čokoladne zalogajčiće posjetitelji mogu kušati u zamjenu za degustacijske kupone. Svi čokoladni proizvodi se mogu degustirati, a one najukusnije možete kupiti te ponijeti kao suvenir.


Očekuju vas sportske i adrenalinske aktivnosti, kuharske radionice za najmlađe, ulični umjetnici, koncerti i ostali zabavni sadržaji.
Slobodno vrijeme do povratka za Zagreb. 
Povratak je oko 17:00h.