[Camping Village Šimuni] Pozdrav ljetu u prekrasnim Šimunima koji je poznat po predivnim plažama s 1/ 3/ 7 noćenja u modernim mobilnim kućicama i bogatim doručkom u restoranu za 4 osobe, od 410 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u pješčanim i šljunčanim plažama! Prije kupnje izaberite jednu od opcija: 2 dana/1 noćenje; 4 dana/ 3 noćenja; 8 dana/ 7 noćenja! Kupon se može iskoristiti isključivo od 20.04- 31.05.2020.

Na južnoj strani otoka Paga, okružen borovima i cvjetovima Oleandra, smjestio se Camping Village Šimuni, jedan od najaktivnijih kampova u Hrvatskoj. Ovdje će vas dočekati salve smijeha te mnoštvo veselja i dobrog raspoloženja. Doživite pustolovinu života na najneobičnijem hrvatskom otoku.


S jedne strane okružen nebesko plavim Jadranskim morem, a s druge zelenilom borove šume, Camping Village Šimuni na najzabavniji će vam način otkriti sve čari kampiranja na Pagu, najneobičnijem otoku Hrvatske koji ima oblik mjeseca i na kojem rastu najstarije masline na svijetu.


Uključen je doručak u restoranu Mali Raj!


Otok Pag
Sunce, vjetar i miris Mediterana u srcu Europe, to je otok Pag. Ovo mediteransko utočište jedinstvene otočke kulture začinjeno je sjajnom hranom, odličnim vinima i gostoljubivim ljudima.
Pag je najneobičniji otok na Jadranu. U njegovim vas gustim šumama i tirkiznim uvalama na svakom koraku očekuju zabavna iznenađenja, avanture i pustolovine.
Pag je otok u koji ćete se zaljubiti, iznova ga otkrivati i stalno mu se vraćati!


Mobilne kućice
Mobilne kućice u kampu Šimuni mogu primiti do šest osoba, moderno su uređene i dolaze s velikim terasama s kojih se pruža prekrasan pogled na more.