Bijeg od stvarnosti i preporod za dušu i tijelo! Uživajte u panoramskom wellnessu uz saune, vanjski bazen i relax čaj na 3 sata u Sunčanoj Kući Boutique Hotelu 4* u Sloveniji, za dvoje i samo 266 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kroz jedinstveni Spa Vrt, lagano ćete se isključiti od svakodnevne borbe s vremenom koje diktira današnji urbani život. Kupon vrijedi preko tjedna do 20.04.20.

Sunčana Kuća Boutique Hotel ****

Predivan hotel s 4 zvjezdice ustupa prvoklasnu uslugu i personalizirani pristup gostima.


Sunčana kuća je oaza koja nudi čisto uzbuđenje postojanja. Pet prostranih i luksuzno namještenih apartmana novoizgrađene vile, skrivene u ruralnom dijelu regije Prlekije, istovremeno mogu primiti samo do 13 gostiju i ponuditi vam diskreciju i udobnost koja vam je potrebna. Svi luksuzni apartmani dizajnirani su tako da udovolje potrebama svakog pojedinca. Svaki od njih opremljen je jedinstveno, promišljeno i s detaljima koji jednostavno moraju potaknuti Vašu maštu.


Paket uključuje: korištenje wellnessa (3 h, u wellnessu može biti do 4 para) - sauna u bio-biljnoj i finskoj sauni, korištenje vanjskog bazena za masažu, opuštajući čaj i svježe voće, korištenje ručnika i sušila za kosu, korištenje ormara + besplatan WI-FI + besplatan parking; sve za 2 osobe.

SAUNA & SPA VRT

Ako volite saunu oduševit će vas sauna & SPA vrt smješten u neposrednoj blizini Sunčane kuće, u kojem ćete se moći prepustiti raznim wellness programima, diveći se jedinstvenom panoramskom pogledu. Tako ćete se moć prepustiti užicima umirujuće masaže i pozdraviti sa još jednim od vaših nezaboravnih i sadržajnih slobodnih dana. 


U našem wellnessu toplo ćemo vam preporučiti da se priuštite bio saunom, turskom kupatilom ili finskom saunom. Nakon ugodne sesije u jednoj od naših soba za znojenje, dobrodošli ćete rashladiti tijelo u ugodnoj opuštajućoj sobi ili uživati ​​u nekim korisnim efektima vanjskog hidromasažnog bazena.

Više o Sunčanoj Kući pogledajte na web STRANICI!