Provedite nezaboravan Uskrs u Campingu Stobreč u Splitu uz wellness&spa i smještaj u vrhunskim mobilnim kućicama za do 5 osoba na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja već od 660 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravak u gradskom kampu nudi nezaboravan doživljaj - očuvana priroda, blizina grada Splita bogatog kulturno-povijesnim nasljeđem i autohtona gastronomska ponuda oduševit će svakog posjetitelja kampa! Kupon vrijedi za period od 09.04. do 15.04.2020.

Cijena uključuje i posteljinu i završno čišćenje, a u wellness&spa zoni korištenje 3 saune (infra crvena, bio i finska), whirpoola, teretane i prostora za relaksaciju!

Camping Stobreč Split, autokamp sa 4 zvjezdice u kojem ćete pronaći sve ono što Vam je potrebno za ugodan odmor u harmoniji prirode, kulture i zabave. Udaljen je samo 7 km od povijesne jezgre grada i Dioklecijanove Palače. Tijekom blagdana Grad Split postaje čarobno mjesto sa savršenom kombinacijom zabave, glazbe i gastronomske ponude. 

Uskrs, najveći kršćanski blagdan, u Splitu će i ove godine biti u znaku šarenih pisanica, tradicionalne hrane i prigodne glazbe!

Izaberite 2 noćenja u COMFORT mobilnoj kućici ili 3 noćenja u PREMIUM ili VISTI mobilnoj kućici!

Kamp Stobreč Split u ponudi ima Comfort, Premium i Vista mobilne kućice. Premium i Vista najnovije su mobilne kućice ovog ponuđača, smještene su na predivnim lokacijama u prvom ili drugom redu uz more, te svakako pružaju jedinstven doživljaj boravka u Kampu.

COMFORT MOBILNE KUĆICE: 30m2 (7,50mx4m); 4+1 osoba; 2 sobe, kuhinja i 2 kupaone; SAT TV; klima uređaj; terasa

PREMIUM MOBILNE KUĆICE: 37m2 do 39m2; 4+1 osoba; 2 sobe, kuhinja i 2 kupaone; SAT TV; klima uređaj; terasa

VISTA MOBILNE KUĆICE: prvi red uz more; 32m2, 37m2 do 39m2; 4+1 osoba; 2 sobe, kuhinja i 1 ili 2 kupaone; SAT TV; klima uređaj; terasa 

Wellness&Spa zona kreirana je kako bi vam pružila poseban osjećaj boravka u mirnoj, opuštenoj i relaksirajućoj atmosferi. Sadrži Finsku, Bio i Infra-crvenu saunu, whirlpool, teretanu te prostor za opuštanje.

*Wellness&Spa zona bit će otvorena od 09.04. do 15.04.