PRVI PUT NA CRNOM JAJU! Pružite svom licu mladenački izgled, rješite se bora u 3 ili 5 dolazaka uz pomoć BOTO PEPTIDA apliciranih DERMAPENOM u iLash Studiu već od samo 399 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se koristi u tri do pet dolazaka, odaberite svoju opciju! Kupon se może iskoristiti do 20.04.2020.


BOTO PEPTIDI 

Imaju sličan učinak kao botox, ali nisu invazivni.
Prvenstveno, oni igraju veliku ulogu kada je u pitanju postizanje mladenačkog i njegovanog izgleda, jer su peptidi iznimno bitni u izgradnji, revitalizaciji i elastičnosti kože. Njihova snaga je u tome što djeluju na odgađanje prvih znakova starenja, a kod već nastalih bora revitaliziraju i regeneriraju tkivo. Kod kože je bitan kolagen, protein sastavljen od aminokiselina raspoređenih poput lanca. Razgradnjom kolagena, stvaraju se kratki segmenti aminokiselina, a peptidi su ti upravo kratki lanci aminokiselina koji su zaduženi za zdrav izgled kože. Laički rečeno, peptidi zatežu i zaglađuju bore tako da stanicama kože šalju signal da otpočnu intenzivnu obnovu ključnih elemenata za izgradnju kože – kolagena, elastina, hijaluronske kiseline. Dakle, slobodno možemo reći kako peptidi imaju sličan učinak poput Botoxa, ali bez invazivnog tretmana.


Dermapen tretman mikroiglicama savršen je tretman koji doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu. Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija.Dermapenom možemo tretirati: BORE - kako postajemo stariji, počinjemo pokazivati ​​znakove starenja, pojavljuju  mimičke bore ili sitne i dublje bore,  kao znak sporije proizvodnje kolagena i elastina, koža gubi čvrtoću. . Zagađenje i životne navike također utječu na našu kožu.Proces obnove naše kože usporava kako stari, pa su Dermapen tretmani sigurna, prirodna alternativa AKNE- akne mogu utjecati na sve tipove kože i sve uzraste, a mogu biti uzrokovane kombinacijom genetike, hormonskih promjena, zdravlja, stresa i vanjskih agresora. PROŠIRENE PORE -iako nisu medicinsko stanje, proširene pore su kozmetička briga velikog broja ljudi. Uvećane ili “otvorene” pore mogu stvoriti neznatno neravnomjernu teksturu na površini kože, što također uzrokuje neujednačenu primjenu šminke. 


Više o iLash Studiu pogledajte na društvenoj mreži OVDJE!