PodržimoNaše

Očistite kožu lica ili se rješite pigmentacija uz moćne tretmane u kombinacijama od mikrodermoabrazije, UZV špatule, peelinga, maske...iLash Studiu u Zagrebu vratit će sjaj Vašem licu za samo 179 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nečista koža i pigmentacije postaju prošlost uz iskusno medicinsko osoblje, rješite se problema lica u iLash Studiu! Kupon se może iskoristiti do 20.04.2020.

Odaberite željenu opciju po potrebi: ČIŠČENJE LICA BEZ BOLI - mandeliča kiselina,dijamantna mikrodermoabrazija, UZV špatula, azelaicna .. kod jako nečistih koža ARGILAC MASKA /SAMA PEEL ili ZBOGOM MRLJE - ferulična + lightening peeling na mrlju + argilac maska .


Mikrodermoabrazija
je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te kolagena.Mikrodermoabrazija je eksfolijacija dermisa – tj. dubinski piling kože. Radimo dijamantnom glavom na aplikatoru priključenom na vakum. To je refreshing tehnika uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica. Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože. Potiče stvaranje novih stanica i kolagena, a koža je savršeno pripremljena za upijanje aktivnih tvari iz preparata koji ćemo nanijeti. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.

  

UZV ŠPATULA uklanja mrtve stanice kože, mitesere i prištiće, zatvara pore, liječi i sprječava akne i pliće ožiljke, čisti kožu, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma. Pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu. Podiže kožu, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje. Ultrazvučna špatulaUltrazvučna špatula je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje koji radi frekvenciji od na 25 do 27 kHz.Maske za lice koriste se za hidrataciju i uklanjanje nečistoća s površine kože. Mogu imati učinak na lučenje loja i znoja ili se koristiti za poticanje cirkulacije kože lica.