Lijepi i njegovani nokti u svako doba i za svaku priliku uz Salon Cherie Nails u Zagrebu i odličnu ponudu s opcijama trajnog laka ili geliranja na rukama ili nogama... već od samo 49 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica... Neka vaše ruke ili noge zablistaju! Kupon vrijedi do 19.04.2020.

TRAJNI LAK

Ukoliko ste pobornice prirodnog izgleda noktiju koji su uredni duže vrijeme, svakako biste trebale isprobati trajni lak koji:

● ima odličan sjaj
● traje duže od običnog laka
● daje prirodan izgled noktiju
● nanosi se u samo jedan ili dva sloja
● jednostavno se skida

Trajni lak ne oštećuje nokat, već ga čak i ojačava, pa je prikladan za slabe nokte. Nakon nanošenja laka, nokat se oblikuje, a površina nokta se matira kako bi se lak primio za ploču nokta - kako ne bi bilo podizanja i pucanja materijala.

Pri postupku se koristi bazni sloj, trajni lak i završni sloj, te se nokti suše u lampi. Najprije se ukloni višak kožice na noktima, uređuje se oblik nokta,a zatim se stavlja prvi sloj. To je baza koja čuva nokat da ne požuti. Nanosi se odabrana boja i na kraju sjaj koji čuva slojeve boja. Nakon svakog od navedenih koraka nokte stavljate u lampu na sušenje.

Prednost tajnog laka je što se površina nokta ne uništava - boja ne puca, lak se ne skida i nokti se ne listaju. S trajnim lakom možete obavljati sve poslove bez straha da ćete ga skinuti ili oštetiti.


GEL LAK

Gelirani nokti poželjni su kada nemamo vremena za održavanje i lakiranje vlastitih noktiju svaki tjedan. Također, predstavljaju odlično rješenje za tanke i krhke nokte koji vas ometaju u svakodnevnim aktivnostima jer gel automatski podeblja ploču nokta. 

Gel na noktima pomoći će vam zaštiti nokte te skratiti muke kod oblikovanja i njege. Geliranje noktiju preporučuje se i osobama koje bi htjele duge nokte, ali ih ne mogu izrasti zbog pucanja i listanja.

Zašto su dobri gelirani nokti?

● nokti izgledaju lijepo i njegovano minimalno 3-4 tjedna
● nokti se ne listaju ili pucaju
● ne oštećuje nokte čestim lakiranjem
● proziran i tanak sloj gela štiti nokte od pucanja
● ne morate brinuti o uređivanju noktiju svaki tjedan
● nokti su uredni bez obzira na obavljanje kućnih poslova