Provedite čaroban i nezaboravan Dan žena u Moslavini! Hotel Kutina 3* poziva Vas na 2 dana i 1 noćenje s doručkom i bogatu prigodnu večeru uz živu glazbu za samo 190 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dok uživate u prigodnoj i bogatoj večeri, atmosferu ovog predivnog dana posvećenog ženama dodatno će upotpuniti Draganić band! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za termin 06.03.-07.03.2020.

HOTEL KUTINA 3*, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet.

Prigodna večera: pileći ražnjići sa šunkom i sirom ● kotlet sa žara ● pečeni krumpir ● carska mješavina ● salata! 

Hotel je smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. 

Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija - minimalno 3 dana unaprijed - na mail recepcija@hotel-kutina.hr ili broj telefona 044 692 400 uz predočenje kupona (KOD i ID).