Navucite omiljenu haljinu jer dlačice više nisu Vaša briga! Paketi od 35 tretmana TRAJNOG uklanjanja dlaka IPL ili SHR aparatom u Melanis Studiu u ZG + 1x tretman fotopomlađivanja...već od 729 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni aparat kojim ćete tretirati dlačice: IPL ili SHR! Oba paketa tretmana uključuju najbitnije zone: 5x potkoljenice, 5x natkoljenice, 5x bikini, 5x pazusi, 5x nadusnice i 5x brada, 5x linija trbuha + 1 tretman fotopomlađivanja! Kupon se może iskoristiti do 16.05.2020. te se koristi u pet dolazaka!

Više o Melanis studiu za njegu tijela i lica pogledajte na društvenoj mreži OVDJE!

IPL
IPL – Intense Pulsed Light je postupak koji djeluje na sam korijen dlake.Intezivnosšću svijetla uništava korijen dlake. Postupak djeluje i na urasle dlake. Željeni učinak bit će veći što je koža svijetlija, a dlake tamnije.
U većini slučajeva bit će dovoljno 5 do 10 tretmana, međutim sam broj ovisi o pigmentaciji Vaših dlaka. Veliki dio dlaka nestane trajno već poslije nekoliko tretmana. Do idućeg tretmana mora proći 4 do 6 tjedana kako bi korijen dlaka koje nismo uništili postao ponovno aktivan.

Duljina tretmana ovisi o gustoći dlaka i površini na koju djelujemo – od nekoliko minuta za tretman nadusnice do tri sata za tretman cijelih nogu.
Prije samog tretmana te tokom cijelog ciklusa tretmana KOŽA SE NESMIJE IZLAGATI SUNCU NITI SOLARIJU, jer što je koža tamnija rezultat će biti slabiji. Dva dana prije tretmana potrebno je žiletom obrijati problematična mjesta. Ukoliko ste dlake prethodno odstranili voskom ili kožu izlagali suncu treba sačekati oko jedan mjesec da dlake ponovo izrastu i koža posvijetli da bi mogli pristupiti tretmanu.


SHR
SHR je skračenica za Super Hair Removal, tehnologija trajnog uklanjanja dlačica sa izvrsnim rezultatima. Posebnost SHR metode leži u tome što se preko dlaka prelazi desetak puta, za razliku od drugih lasera kojima se prelazi samo jednom. Vrijeme tretiranja je kraće zbog velike repetitivne moći, a ukupno je potreban manji broj tretmana u odnosu na druge lasere. Potižući ciljanu temperaturu oštećuju se dlačne folikule i sprečava njihov budući zametak.


Metoda je bezbolna i sigurna te nema rizika za oštećivanje okolnog tkiva. Tako se tretmani mogu raditi i na preplanuloj koži tijekom ljeta, nema crvenila kože nakon tretmana, a SHR istovremeno pomlađuje kožu i ubrzava zacjeljivanje ožiljaka nastalih od uraslih dlačica.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!