Uravnotežite svoju svakodnevicu dozom opuštanja i vremenom za sebe - OFFTIME jastuk za opuštanje i bijeg od svakodnevnice u pola cijene - samo 149 kn! Dostava uključena u cijenu za cijelu Hrvatsku!

Odmaranje može biti zaista izazovno jer ga u moru obaveza rijetko dopustimo samima sebi i ne znamo kako ga iskoristiti.... OFFTIME jastuk promijenit će vaš koncept opuštanja i dati Vam poticaj za uravnoteženu svakodnevicu! Kupon vrijedi za 1 jastuk i može se iskoristiti do 26.04.2020.

OFFTIME JASTUK pomno osmišljen za mentalno isključivanje i uživanje kod kuće ili u prirodi! Vrlo kvalitetan, udoban i izdržljiv te prikladan za svakakve situacije. Idealan je za opuštanje, druženje i meditaciju, ali i za kućno vježbanje. 

Dostava je moguća za cijelu RH i uključena je u cijenu!

Mekanu ispunu čine kuglice stiropora koje mu daju vrhunsku udobnost, košuljica od vodootpornog materijala mu daje multifunkcionalnost, a OFFTIME logotip je uvijek prisutan kao podsjetnik koliko je bitno redovito i kvalitetno se isključiti od obaveza i stresa.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA narudžba jastuka s podacima s kupona (KOD i ID, ime i prezime, kontakt) na mail mario@gnp.si!