Uravnotežite svoju svakodnevicu dozom opuštanja i vremenom za sebe - OFFTIME jastuk za opuštanje i bijeg od svakodnevnice u pola cijene - samo 149 kn! Dostava uključena u cijenu za cijelu Hrvatsku!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmaranje može biti zaista izazovno jer ga u moru obaveza rijetko dopustimo samima sebi i ne znamo kako ga iskoristiti.... OFFTIME jastuk promijenit će vaš koncept opuštanja i dati Vam poticaj za uravnoteženu svakodnevicu! Kupon vrijedi za 1 jastuk i može se iskoristiti do 26.04.2020.

OFFTIME JASTUK pomno osmišljen za mentalno isključivanje i uživanje kod kuće ili u prirodi! Vrlo kvalitetan, udoban i izdržljiv te prikladan za svakakve situacije. Idealan je za opuštanje, druženje i meditaciju, ali i za kućno vježbanje. 

Dostava je moguća za cijelu RH i uključena je u cijenu!

Mekanu ispunu čine kuglice stiropora koje mu daju vrhunsku udobnost, košuljica od vodootpornog materijala mu daje multifunkcionalnost, a OFFTIME logotip je uvijek prisutan kao podsjetnik koliko je bitno redovito i kvalitetno se isključiti od obaveza i stresa.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA narudžba jastuka s podacima s kupona (KOD i ID, ime i prezime, kontakt) na mail mario@gnp.si!