Ljetuj u špici sezone, uživaj u moru i suncu kao dalmatinac! Hotel Adria*** u Biogradu na Moru nudi ALL INCLUSIVE ljetni odmor za DVOJE na 3/ 6 dana i 2/ 5 noćenja po super cijeni!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Adria smješten je usred borove šume u Biogradu, a udaljen je samo 350 metara od plaže Soline. Među prvima isplanirajte svoje ljeto i provedite ga nezaboravno! Jedno dijete do 7 godina GRATIS! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu od 11.07. do 14.08.2020.

Hotel Adria raspolaže sa ukupno 208 soba (od toga 140 classic i 68 superior) smještenih na četiri kata hotela. Sa terasa okruženih šumom pruža se pogled na bazene  i ležaljke savršene za opuštanje. Neke sobe gledaju na stranu parka okruženog stablima borova, ili pak na ulaz hotela. Sve sobe su izuzetno prozračne i udobne.

Classic sobe sadržavaju:
balkon
en suite kupaonica s tušem
sušilo za kosu
klima uređaj
satelitska televizija
telefonska linija
wi fi internet – (uz nadoplatu)
dječji krevet dostupan na zahtjev

Više o hotelu pogledajte na službenoj web STRANICI!

Biograd na Moru je hrvatski kraljevski grad koji se prvi put spominje sredinom X. stoljeća, dok je u XI. stoljeću bio sjedište hrvatskih kraljeva i biskupa. Najveći procvat Biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a godine 1102. u njemu je okrunjen i hrvatsko-ugarski kralj Koloman.

Godine 1202. Biograd je utočište bjeguncima iz Zadra- Križarska opsada Zadra, te se naziva i Zara vecchia. Tijekom 13. i 14. stoljeća gradom upravljaju cetinski knezovi, vranski templari i bribirski knezovi Šubići.

Od 1409. do 1797. je pod vlašću Venecije. Stradao je u mletačko-turskim ratovima, a 1521. i 1646. je porušen i zapaljen. U 16. i 17. stoljeću u Biogradu je središte hrvatske narodne vojske koja je imala veliku ulogu u protuturskim ratovima. Zbog ratnih stradanja njegova važnost opada, da bi opet ojačao početkom 19. stoljeća kada za vrijeme francuske vladavine dobiva općinu i sud.

Danas je po ljeti omiljeno odredište domaćih i stranih turista, koji uživaju u moru i suncu.

Ponuda dodatno uključuje: hotelski animacijski program, mini klub za djecu od 01.07. - 31.08., te animacija za odrasle 6 dana u tjednu, večernja animacija za odrasle.