Bolna leđa od sjedilačkog načina života odlaze u zaborav! La Camilla Centar u Zagrebu riješit će Vas tegoba u 6 tretmana ultrazvukom i masažama za samo 339 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 3 ultrazvuka leđa i 3 masaže leđa! Svi tretmani se moraju iskoristiti do 20.04.2020.


Terapijski ultrazvuk za liječenje kronične križobolje

Ultrazvuk je elektroterapijski postupak koji pomoću vibracija dovodi toplinu i energiju u donji dio leđa – uključujući leđne mišiće, ligamente, tetive i kosti. Cilj ultrazvučne terapije je smanjenje boli i ubrzanje cijeljenja. Kronična križobolja je bol u križima koja traje dulje od 12 tjedana.

Kronična križobolja je česti uzrok boli i problema u izvođenju aktivnosti u svakodnevnom životu za ljude diljem svijeta. Čest je uzrok traženja liječničke pomoći, mijenjanja načina života i izostanka s posla.

Terapijski ultrazvuk je široko rasprostranjena metoda za liječenje križobolje. Kod primjene ultrazvuka fizioterapeut koristi sondu ultrazvučnog uređaja kojim masira kožu donjeg dijela leđa pacijenta. Uređaj proizvodi vibracije koje prolaze kroz kožu. Cilj je predati toplinu i energiju u dijelove tijela ispod kože, kako bi umanjili bol i ubrzali oporavak.


Medicinska masaža

Masaža namijenjena je liječenju bolnih stanja mišićno-koštanog sustava i / ili za održavanje stanja nakon poboljšanja / izlječenja.
Najčešći simptomi kod kojih se provodi ova vrsta masaže: bol, napetost i ukočenost vrata; ramenog obruča, grudnog koša i donjeg dijela leđa; otvrdnuća u obliku čvorića u mišićima; oslabljeni mišići (atrofija); ograničena pokretljivost (kao posljedica zadebljanja i skraćenja tetiva i ožiljaka); zatiljne glavobolje.