Uklonite mrtve stanice na licu, očistite ga i vratite mu prirodni sjaj! La Camilla Centar u Zagrebu dijamantom mikrodermoabrazijom, masažom lica, ultrazvukom...naglasiti će Vašu ljepotu! Samo 189 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: dijamantnu mikrodermoabraziju, masku, masažu, ultrazvuk, korekciju obrva. Svi tretmani se moraju iskoristiti do 14.04.2020.

Više o La Camilla Centar pogledajte na njihovoj društvenoj mreži OVDJE!


Dijamantna mikrodermoabrazija – kako djeluje?
Mikrodermoabrazija se izvodi aparatom kojim specijalist prelazi preko kože lica. Iz aparata izlaze kristali ili dijamantne čestice koje nježno ljušte površinski sloj kože (rožnati sloj; lat. stratum corneum), čime se potiče stvaranje novih stanica kože.

Ako se koriste dijamantne čestice, tada se postupak naziva dijamantna mikrodermoabrazija. Ova metoda je sigurnija ako se radi o mikrodermoabraziji na području kože očiju i usana zato što se smanjuje mogućnost da pacijenti slučajno udahnu kristale ili da im odlete u oči.

Sam postupak je bezbolan, a jačina vakuuma i brzina podešavaju se ovisno o osjetljivosti kože. Mikrodermoabrazija je pogodna za sve dobi.

Nakon mikrodermoabrazije koža postaje mekša i glađa pa se najčešće izvodi kako bi koža dobila mlađi izgled i ujednačen ton. Odličan je odabir za osobe koje nemaju vremena za dugotrajne oporavke nakon kozmetičkih tretmana.

Masaže lica su brzi i učinkoviti tretman koji potiče cirkulaciju, djeluje na tonus lica, zaglađuje.Masaža lica svojom primjenom pomaže poboljšavanju metabolizma stanica, čini kožu čvršćom i zategnutom. Masaže lica opuštaju mišiće očiju, usta, vrata i glave te zaustavlja proces starenja kože. Također pomaže kod glavobolje, bolova u vratu i ramenima. Masaže lica su izvrsne u kombinaciji s čišćenjem lica ili uz ultrazvučno čišćenje te s tretmanima njege lica koji osiguravaju dubinsku hidrataciju i revitalizaciju. Masaže lica , vrata i dekoltea opuštaju duh i tijelo, a izvrsne su kod glavobolja i migrena.