Uskrs za sva osjetila na Braču! ALL INCLUSIVE za 2 osobe u Waterman Svpetrvs Resortu na 3 ili 4 dana/2 ili 3 noćenja uz Uskršnji doručak, buffet Dalmatinsku večeru...od 1378 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mediteranska oaza i destinacija s pogledom na kristalni Jadran poziva Vas da doživite otočki šarm uz odmor za dvoje ili cijelu obitelj - birajte između 6 opcije ponude! Kupon vrijedi od 10.04.20. do 12.04.20. ili 11.04.20. do 13.04.20. za 2 noćenja! Kupon vrijedi od 10.04.20. do 13.04.20. za 3 noćenja!

Ponuda uključuje: 3 ili 4 dana uz 2 ili 3 noćenja u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi ili 1/2+2 Waterman Suite (odvojeni dnevni boravak s dva pomoćna ležaja i spavaća soba s krevetom za dvoje), ALL INCLUSIVE usluga, sve za 2 osobe. 

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih i unutarnjeg bazena, sauna, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive baru 10:00 - 23:00, večera.

2+1 soba – Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba  sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada,  sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu) 

2+2 soba – Waterman Superior Room: balkon ili terasa, soba s 1 bračnim krevetom i  mogućnošću pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), telefon, satTV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

1/2+2 Waterman Suite: popularna vrsta smještaja za obitelji, nudeći vam priliku da uživate u predivno dizajniranom prostoru sa svim dodatcima potrebnim za savršen odmor! Veličinom veći, Suite s jednom spavaćom sobom pruža savršeno rješenje za obitelji koje žele biti zajedno, a da pritom još uvijek imaju prostor za sebe. Odvojena soba vam daje dovoljno mjesta za disanje - tako da su i djeca i roditelji sretni! 

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage. 

Vrijednost više: 20 % popusta na masaže u Island Spa centru Waterman Svpetrvs Resorta! Dok se Vi odmarate, Vaša djeca uživaju u ponudi hotela za najmlađe. Uključeno u cijenu: dječji mini klub prostor i program za djecu 4 - 11,99 godina, do 4 sata dnevno, odvojeni unutarnji dječji grijani bazen sa slatkom vodom, 150 m2, sa malim toboganima za djecu.

Posebna pogodnost: Velika atrakcija - potraga za Uskršnjim jajem

Waterman Svpetrvs Resort želi Uskrs proslaviti u stilu. Pridružite se avanturi lova na Uskršnja jaja koji će biti organiziran na prostoru našeg Resorta, a uključuje poznata lica poput Supermena i Uskršnjeg zeca koji će vašim mališanima pomoći u potrazi za ukusnim Uskršnjim jajima. Program započinjemo prigodnim Uskršnjim doručkom, slijedi potraga za jajima, brojne igre i radionica za djecu te obavezno slikanje s Uskršnjim zecom. Pripremili smo za vas posebna iznenađenja i nagrade za najmlađe. Ponesite samo svoj fotoaparat, za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

Mogućnost doplate za dodatni dan u periodu od 09.04. do 10.04.20. i od 13.04. do 14.04.20. (koji nisu obuhvaćeni ovom ponudom) iznosi 589,00 kn za Island sobu po noćenju, 699,00 kn za Superior sobu po noćenju i 809,00 kn za Suite po noćenju, sve za uslugu all inclusive, doplata na licu mjesta.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com uz kod i ID kupona (posebno naglasite ukoliko dolazite s djecom, te navedite godište djece).