Vidljivo zategnuta i hidratizirana koža lica! ULTRAZVUČNA ŠPATULA je inovitet u svijetu ljepote! Laser centar Trinity u Zagrebu i Rijeci nudi tretman za samo 69 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje ultrazvučnom špatulom! Kao rezultat imate vidljivo čistu, zategnutu i osvježeniju kožu lica, kao i bolju prokrvljenost i hidrataciju kože. Kupon vrijedi isključivo do 21.04.2020.

Ultrazvučna špatula

Tretman se izvodi uz frekvenciju od 27 Hz, te se epiderma  priprema za bolju apsorpciju preparata za njegu lica koji se mogu unijeti uz pomoć špatule.

Najdublji slojevi kože primaju snažnu stimulaciju na način da ultrazvučni efekt prodiranja dubinski čisti kožu dok je istovremeno i masira. Stimulacija poboljšava iscjeljivanje površine kože lica, poboljšana je periferna mikrocirkulacija čime se koža revitalizira.
Tijekom rada, na špatuli ostaju komedoni (tzv. miteseri). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala te u isto vreme uklanja tanak sloj površnih mrtvih stanica  sa kože lica.


Područje djelovanja: lifting, akne, kuperoza, hiperpigmentacija, piling, čišćenje kože, hidratacija, oksigenacija.
Ovakav tretman čišćenja lica se preporučuje posebno osobama sa osjetljivom kožom, ali i kao tretman čišćenja lica te anti-age tretman. Ultrazvučno čišćenje lica također je odlično u kombinaciji s klasičnim tretmanom, kao završna faza, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih sastojaka za njegu kože.

Nakon ultrazvučnog pilinga ne javlja se nikakvo crvenilo. Ultrazvučnom špatulom istovremeno se čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, a pospješuje se stanična opskrba kisikom.
Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija.


Adresa korištenja kupona: Centar Trinity - Zagreb - Berislavićeva 16; Rijeka - Adamićeva 24/1. Radno vrijeme: pon-pet 9-20h, sub 9-16h.