Dovedite se u super formu uz salon ljepote Hair for life u Zadru! Donosimo Vam paket od 10 tretmana mršavljenja u 5 dolazaka uz čak 50% popusta i samo 999 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: paket super slim 5x kavitacija + 5x limfna drenaža vakumom! Kupon se može iskoristiti isključivo u Zadru! Kupon vrijedi isključivo do 01.06.2020., do tad je potrebno doći na 1 tretman!

KAVITACIJA/ ili ultrazvučna liposukcija, ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela, metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije.

Niskofrekventni ultrazvučni valovi fokusirani na preciznoj dubini. Efekt kavitacije: Selektivno razbijanje potkožnih masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva.

Ultrazvučnom kavitacijom uspješno se otklanja i celulit kao i masno tkivo. Osoba koja je bila podvrgnuta tretmanima i pravilnom režimu prehrane gubi tendenciju nakupljanja masnog tkiva i celulita na tretiranom mjestu. 

Rezultat jednog tretmana uklanja 2-6 cm potkožnog masnog tkiva i ovisi o prethodno navedenom režimu prehrane kao i o ukupnom metaboličkom statusu.

KAVITACIJA--> Bezbolna i sigurna alternativa liposukciji. Oblikuje tijelo bez anestezije, ožiljaka i nelagode.

Limfna drenaža, radiofrekventna struja ili vakumska masaža, znatno pospješuje protok oslobođenih masti i podižu tonus kože. Nakon terapije ne osjećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti nedirnuta te možete nastaviti sa dnevnim aktivnostima. 

Ova se metoda se ne preporuča u slučajevima akutnih bolesti, bolesti jetre, problema sa cirkulacijom, ugrađenim srčanim elektro-stimulatorom, te za vrijeme trudnoće.

 U većini slučajeva opseg se tretiranog dijele tijela smanji od 2-6 cm već nakon prve terapije. Međutim, to su kratkoročni rezultati koji se moraju sa daljnjih 2-4 tretmana održati i još malo dodatnih centimetara smanjiti. Pravilna prehrana i povećana tjelesna aktivnost su dobrodošli i mogu pridonijeti održavanju terapije.