Napokon super ponuda mršavljenja i u Puli! Studio Sensa donosi paket mršavljenja 6x tretmana limfne drenaže i 6 x tretmana masažom za samo 799 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dovedite se u TIP TOP formu! Uz 6 tretmana aparativne presoterapije (limfna drenaža aparatom) i 6 relax masaža zabilistajte kao nikad!! Kupon je iskoristiv do 15.05.2020.!

"Kvaliteta, profesionalnost i dostupnost naš su cilj do zadovoljnog korisnika."-moto je Studio Sense! Posjetite ih na facebook stranici OVDJE!

Aparativna presoterapija 

djeluje na principu navlaka za ruke i noge koje su ispunjene zrakom i lagano masiraju određeni dio tijela. Navlake se sastoje od zračnih komora koje se napuhuju zrakom pod određenim parametrima drenaže i stvaraju lagani pritisak na određeni dio tijela koji onda potiskuje međustaničnu tekućinu u krvotok. Nakon određenog vremena zrak se ispuhuje te se ciklus ponovno ponavlja. Već nakon samo jednog tretmana osjetiti ćete olakšanje i opuštenost te relaksaciju mišića. Povoljno djeluje na estetski izgled budući da je idealan za smanjenje nakupljanja celulita. 

Relax masaža

je upravo ono na što njen naziv aludira. To je masaža koja se striktno koristi sa ciljem odmora i relaksacije. Relax masaža predstavlja lagan i nježan stil masaže dizajniran da poboljša cirkulaciju, obim pokreta, oslobodi od niskog nivoa boli u mišićima i postigne cjelokupnu relaksaciju.