Prepustite se čarima tajlandske masaže u Original Thai Massage House u centru Zagreba! Izaberite originalnu tajlandsku masažu od 60 minuta ili originalnu thai masažu s uljem - u pola cijene!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uređen u tajlandskom stilu, salon originalne medicinske tajlandske masaže Original Thai Massage House nalazi se u centru Zagreba! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2020.

Originalna tajlandska masaža - strong intensity - traje 60 minuta, a originalna thai masaža s uljem - thai mix oil massage - traje 90 minuta.

Masaže izvode tajlanđanke terapeuti medicinske tajlandske masaže sa dugogodišnjim iskustvom koje su svoje znanje stekle u training centrima diljem Tajlanda, u sklopu Thai Traditional Medical Services Society (državne škole tradicionalne medicinske thai masaže).

Masaža ima pozitivne rezultate na kožu i vodi vas u stanje blaženosti te čini tijelo i duh opuštenijima i radosnijima. Blagotvorno djeluje na kožu, prvenstveno umiruje i relaksira. Masaža pomaže u otklanjanju više oblika bolova uzrokovanim povećanim fizičkim naporom, balansira rad cijelog tijela i pomaže u borbi protiv celulita.

Salon nudi posebnu tehniku medicinske tajlandske masaže razvijenu prije 2500 god. u Indiji te je postala temeljem tradicionalne medicine u budističkoj religiji. Znanje ove tehnike se prenosilo generacijama s koljena na koljeno te je osnovana prva škola tradicionalne tajlandske masaže u poznatom hramu Wat Pho.

Naš salon u samom centru grada vodi vas u originalan tajlandski svijet masaže koji dovodi prepoznatljivu azijsku kulturu kao na dlanu!