Isprobajte HIFU - najtraženiji tretman mršavljenja i zatezanja kože s vrhunskim rezultatima i liposaler u salonu Natural Body and Soul u Rijeci samo 699 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Salon Natural Body and Soul i HIFU i lipolaser tretmani pomoći će vam u mršavljenju prednjeg dijela trbuha ili podizanju stražnjice! Kupon vrijedi za 1 osobu i 1 dolazak, a možete ga iskoristiti do 31.05.2020.

HIFU je najnovija i najdjelotvornija tehnologija u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea, te razbijanja lokaliziranih masnih  nakupina.

Uređaj koristi revolucionarnu tehnologiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (High Intensity Focused Ultrasound) koja usmjerava ultrazvučne valove na određenu dubinu kože (1.5, 3.0, 4.5, 8, 11 i 13mm) ovisno o odabranoj sondi. Tako vrlo precizno djeluje na određene slojeve kože i potkožnog masnog  tkiva, izaziva zagrijavanje tkiva na temperaturu oko 60 - 70 °C čime stimulira  stanice na proizvodnju kolagena, dok u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenje koje za posljedicu ima njihovo trajno uklanjanje.

Uništene masne stanice zajedno s njihovim sadržajem (trigliceridi i  masne kiseline)  izlučuju se iz organizma prirodnim fiziološkim i metaboličkim putem (kroz limfni i krvožilni sustav) bez oštećenja.

Rezultati HIFU tretmana vidljivi su odmah nakon tretmana, a konačni rezultat vidljiv je nakon 3 mjeseca kada je formiran novi kolagen pa je koža čvršća,  sjajnija, zategnutija, poboljšanog tonusa, mladenačkog izgleda, manjih pora. 

Tretman je siguran jer dolazi do zagrijavanja isključivo u žarišnoj točki , te nema nekontroliranog zagrijavanja.

*Kontraindikacije: tretman ne radimo trudnicama, srčanim bolesnicima, osobama sa srčanim elektrostimulatorima, defibrilatorima i metalnim ili drugim aktivnim implantatima u predijelu tretmana (hijaluronski ili drugi fileri, botox, silikoni i sl.).

Prednosti HIFU tretmana: ne oštećuje površinski sloj kože i okolna tkiva, dovoljan je samo jedan tretman godišnje za lice, te 1 do 3 za tijelo (ovisno o količini masnih stanica), kod smanjivanja obujma - trajno uništava masnu stanicu, koju organizam resorbira prirodnim putem kroz limfni i krvožilni sustav.

LIPO LASER

Ovaj tretman se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela.

KAKO I NA ŠTO DJELUJE?

Spomenuti tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput primjerice, ruku, odn. nadlaktica, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu, odn. natkoljenica i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara, itd… Zahvat naravno nije zamjena za redukciju tjelesne težine, već metoda za uklanjanje neželjenih nakupina masnog tkiva, odn. kako to vrlo često istićemo, oblikovanja tijela.

LIPO LASER je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju , te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila. Te tzv. „oslobođene“ masne stanice, se u krvotoku koriste kao izvor energije za normalne i uobičajene metaboličke procese, na jednak način kao kada se prilikom vježbanja oslobađaju masnoće u krvotoku. Većina klijenata već nakon prvog tretmana primjećuje dobre rezultate (smanjenje obujma), no za željeni rezultat i krajnji cilj treba se držati programa, plana i dogovora.