Planinski zrak u netaknutoj prirodi na Bjelolasici u Gorskom Kotaru zove Vas na kratki odmor za 4 ili 6 osoba na 3 ili 6 dana s 2 ili 5 noćenja u apartmanima Lara...već od 649 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite svoju opciju po broju osobu i noćenja! Kupon vrijedi za 4 - 6 osoba! Kupon za ponudu vrijedi do 31.05.20.!

Apartmani Lara

Sadržaji: Wi-Fi, perilica, TV, grijanje,grijanje na peć na drva ili kamin na drva, unutarnji kamin, besplatan parking u sklopu smještaja, kuhinjski prostor, spavaća soba i kupaonica, sušilo za kosu, posteljina!

Bjelolasica kao najviša planina Gorskog kotara, nalazi se unutar gorja Velika Kapela, s vrhom Kula i planinom Klek, kao i strogim prirodnim rezervatima: Bijele stijene i Samarske stijene.



Bjelolasica
Ime je dobila po uskome svijetlom hrptu koji se ističe iznad šumskog pojasa osobito kad je pod snijegom. Dugačka 7 km, vrlo strmih strana, obiluje prostranim i gustim šumama prošaranim vapnenačkim stijenama i prostranim livadama, a šumski putovi i ceste povezuju ih u jedinstveni kaleidoskop šuma i proplanaka pružajući nezaboravan doživljaj ljubiteljima prirode, pješačenja, biciklizma i drugih aktivnosti. Prvi zapisani planinarski uspon, uglavnom ogulinskih časnika, datira iz 1862. godine.S Bjelolasice se pruža prekrasni pogled na: Velebit, Ličku Plješivicu, otoke Krk, Cres, Lošinj, Kvarnerski zaljev…Ski-centar Bjelolasica je idealno mjesto za odmor, skijanje, bordanje i sport tijekom cijele godine u prekrasnom prirodnom okruženju Gorskog kotara.

Ukoliko ste željni akcije Bjelolasica Vam nudi rafting na brzim rijekama, brdski bicikl po divljim šumskim stazama ili planinarenje idiličnim krajolicima, terensko jahanje i lovni turizam.