Romantičan SPA vikend za 2 osobe u Hotelu Katarina 4* u Dugopolju priuštit će Vam nezaboravna 3 dana/2 noćenja s doručkom u Superior sobi i užitke opuštanja u svojoj wellness oazi...samo 830 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Wellness predstavlja psihičku i fizičku ravnotežu i odmor je od užurbane svakodnevnice, stoga se povežite s mirom i tišinom u sebi u našoj predivnoj SPA zoni i rezervirajte vikend za sebe! Kupon vrijedi isključivo za vikende u ožujku (petak-subota ili subota-nedjelja), u periodu od 06.03. do 29.03.2020.

Smještaj Vas očekuje u romantično uređenoj Superior dvokrevetnoj sobi, a potpuno uživanje u hotelskoj wellness oazi uz voćne čajeve i fitness studiju, uz korištenje ogrtača i papuča za wellness!

HOTEL KATARINA 4*

Luksuz. Udobnost. Ambijent. Sve na jednom mjestu.

Idealno pozicioniran u neposrednoj blizini Splita, u srcu Dalmacije, hotel Katarina bit će vaša najbolja opcija za najromantičniji SPA vikend kojeg ćete se uvijek s veseljem sjećati...

Svaka je soba prostrana i luksuzno opremljena svim dodacima koji će vaš boravak učiniti ugodnim i nezaboravnim. Superior dvokrevetne sobe opremljene luksuznim namještajem predstavljaju idealan odmor za dvoje. Imaju radni stol, satelitsku TV i brzi internet, idealan su odabir za sve poslovne ljude i turiste željne udobnog i opuštajućeg ambijenta za odmor.

U ponudi Vas očekuje kasni doručak te rani check in - od 11h - i kasni check out - do 17 h!

Hotel Katarina pruža opuštajuć, moderno uređen wellness pored Splita u kojem ćete vratiti izgubljenu energiju i odagnati umor. Dodajte minute svome danu i obogatite vrijeme koje ćete izdvojiti za sebe. Opuštajuće trenutke provedite u vrhunski opremljenom wellnessu gdje možete zaplivati u unutarnjem grijanom bazenu, relaksirati se u jacuzziju i relax zoni s ležaljkama.