Kozmetički salon Aleksis u Osijeku nudi priliku da oblikujete tijelo iz snova uz paket od 10 tretmana mršavljenja uz Vacuum Fit-100 i maderoterapiju u 10 dolazaka...samo 849 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isprobajte ovaj hit u mršavljenju i oblikovanju tijela! Cijena uključuje: 5 x vakum fit-100 +5x maderoterapija trbuha, nogu, bedara i stražnjice po 45 min. Kupon vrijedi do 30.05.2020. Radno vrijeme salona: ponedjeljak, srijeda, petak: 13-20h; utorak, četvrtak: 08-15h; subota: 10-13h.

Vacuum fit -100 je najbolja formula do sada za smanjenje celulita i obujma. Za 10 tretmana skida se veliki broj cm u obujmu i centimetri se ne vraćaju, a celulit se vidljivo smanjuje. Koriste se vreće za vakum + termo gel + cryo krema + vacuum ulje!


Kozmetički salon Aleksis
 postoji od 10.05.2012. godine s time da se vlasnica Aleksandra kao vlasnik ovim zanimanjem bavi već  dugi niz godina te svako malo pohađa edukacije i stvara novitete u svom salonu...

Vacuumfit 100
Najnovija metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciji celulita. Sadrži jake aktivne tvari koje imaju odlične efekte na smanjenju obujma tijela.
Dodatak hijalurona vraća koži zategnutost i svježinu.
Metoda koja bez agresivnih aparata i struje, na prirodan način, bez boli i neugodnih efekata djeluje na organizam i pomaže u procesu mršavljenja... Smanjuje celulit, masne naslage, poboljšava cirkulaciju, izbacuje višak vode iz organizma, ubrzava cirkulaciju, sadrži tvari za smanjenje oticanja nogu.....

Rezultati su vidljivi već nakon 45 minuta, a najbolji rezultati su nakon određenom broja tretmana, što ovisi o vrsti kože i celulita, te kombinaciji sa MADEROTERAPIJOM

Zašto Maderoterapija?! 
Otklanjanje celulita, masnog tkiva i toksina iz tijela, preoblikovanje tijela, smanjenje opsega, ljepši tonus kože, oblikovanje i podizanje stražnjice, opuštanje tijela i uma, smanjenje mentalne i fizičke napetosti, poticanje na rad organa i cirkulacije krvi i limfe, smanjenje boli u mišićima MADERO

Masiranjem drvenim valjcima stimuliramo limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina.
Oslobađanje toksina potiče metabolizam na brže sagorijevanje masti, ubrzava cirkulaciju i tako potiče celulit, toksine i višak vode na izbacivanje iz organizma putem urina i probavnog trakta.

Mnogi misle da je maderoterapija bolna poput drugih tretmana uklanjanja celulita, no iako tako izgledaju, valjci su potpuno bezopasni i vrlo ugodni.

Klijenti se opuste i uživaju u tretmanima, a po završetku izlaze zadovoljni i oslobođeni stresa.
U salonu Aleksis nude razne tretmane lica, njege lica za uzraste od tinejdžerskih dana pa do onih poznijih godina, depilacije voskom i šećerom cijelog tijela. Salon također radi estetsku i medicinsku pedikuru, njegu noktiju te gel tehniku, nadopune, novu tehniku gel akrila, trajni lak i dipping noktiju. Salon nudi i raznorazne masaže - parcijalne i cijelog tijela ( u zimskim danima radi se sa grijanim uljem sukladno potrebama klijenata). Vrše se i usluge ŠMINKANJA svih vrsta, edukacije i usavršavanja po Aleksandrinom majstorskom ispitu. Jedan od mnogobrojnih odličnih tretmana je i  MICROBLADING OBRVA za kojeg su u 12mj prošle godine osvojili 2. mjesto na natjecanju :)