Prepustite se rukama fizioterapeuta, riješite se boli i ukočenosti masažom i terapijom u Trapezius salonu! Odaberite medicinsku ili sportsku masažu u trajanju od 45 min za samo 89 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vratite živost i radost u tijelo! Savršena kombinacija za otklanjanje boli i opuštanje mišića! Odaberite medicinsku ili sportsku masažu! Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska te se može iskoristiti do 25.04.2020.

U današnje vrijeme kada se gotovo svi žalimo na bolno i umorno tijelo zbog sjedilačkog načina života, užurbanog tempa i gotovo svakodnevnog stresa, masaža i antistres tretmani pravi su načini i najlakši i najljepši put da svome tijelu vratite izgubljenu energiju i zdravlje.

Masaža smiruje um, opušta napete mišiće i živce, poboljšava cirkulaciju i izmjenu tvari, te rad limfe, a samim time kao krajnji rezultat podiže imunitet i pruža detoksikaciju i regeneraciju cijelog tijela.

SPORTSKA MASAŽA 

fokusirana je ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom sportu izloženi znatnim naprezanjima. Primjenjuje se prije treninga (kada se zahvatima masaže nastoji brzo i intenzivno pripremiti tijelo za sportske napore), tijekom (preventiva i ublažavanje spazama), ali najčešće nakon treninga i tjelesnih naprezanja (kada je mišićima potrebno osigurati opuštanje i istezanje.Sportskom masažom mogu se sanirati manje ozljede mišićnog tkiva koje nastaju tijekom svakodnevnih treninga, ali i prevenirati moguće ozljede: masažni terapeut tijekom tretmana često najbolje osjeti da li su određeni mišić/ligament/tetiva u upaljeni, te će se – kako ne bi došlo do još većeg oštećenja – na vrijeme odrediti potrebna terapija.

MEDICINSKA MASAŽA

Medicinska masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipulacije tjelesnim tkivima ( kožom, potkožjem, mišićima i mišićnom fascijom ). Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe.

Zbog pojačane hiperemije, koža nakon masaže dobija izgled zategnutosti i elastičnosti. Kod medicinske masaže dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se opskrba kisikom i hranjivim sastojcima kao i eliminacija štetnih tvari iz metabolizma kao i ugljičnog dioksida iz krvi. Medicinska masaža može biti upotrijebljena kao primarna terapijska intervencija ili kao dodatak ostalim terapeutskim tehnikama.