Zabava za cijelu obitelj za praznik rada! Autoturist Park vodi Vas u FAMILY PARK u austrijskom Gradišću 01.05. s uključenim autobusnim prijevozom iz Zagreba za samo 259 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pustolovina za cijelu obitelj u najvećem zabavnom park u Austriji je zagarantirana! Park se proteže na više od 145.000 m2 i nudi atrakcije u 4 različite tematske cjeline! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 01.05.2020.

Polazak autobusa u 5:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje Slovenijom i Austrijom u smjeru najsunčanije "austrijske države" Gradišća.

Dolazak u FAMILY PARK, najveći zabavni park u Austriji, koji na više od 145.000 m² nudi atrakcije u 4 različite tematske cjeline. U ovom obiteljskom parku, pustolovina za cijelu obitelj je zagarantirana! Uronite u svijet zabave, čarolije i bajke... poletite na zmajevima, slijedite stope Leonarda da Vincija, sudjelujte u vodenoj borbi... Uživajte u brojnim uzbudljivim vožnjama, vodenim i avanturističkim atrakcijama do kasnih poslijepodnevnih sati.

U dogovoreno vrijeme mogućnost odlaska iz zabavnog parka u obližnji gradić RUST, smješten na obali Nežiderskog jezera. Šetnja kroz središte grada do samog jezera. Slobodno vrijeme za osobne programe. 

Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati, tj. nakon zatvaranja parka. Uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.