Proljetno buđenje u Moravskim Toplicama na 2 dana/1 noćenje s POLUPANSIONOM za 2 osobe u hotelu Ajda 4* uz neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000 ..samo 992 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sava Hotels & Resorts pružaju odmor koji ostaje u pamćenju uz velikodušnost neopisive prirode... Djeca do 2 godine su GRATIS! Kupon se može iskoristiti isključivo od 04.03.20. do 12.03.20. i od 13.03.20. do 05.07.20.

Ponuda vrijedi od nedjelje do petka! Direktna veza do Termi 3000! 



U Sava Hotels & Resorts znamo da očekujete nezaboravan odmor. I znamo kako ga dočarati! Velikodušna priroda povjerila nam je na čuvanje termalne izvore, dragocjeni dar koji oplemenjen pažljivo pripremljenim programima za zdravlje i dobro osjećanje te nebrojenim nezaboravnim iskustvima rado dijelimo s vama. Za nova iskustva, za nezaboravne trenutke. Za osmijeh. Za sreću. Za život! 


Hotel Ajda na jesen s obnovljenim kupalištem! I njegov nov izgled obilježit će heljda. Velikom bazenu pridružit će se nov dječji bazen s igralima, bazen s crnom termomineralnom vodom i dva masažna bazena. Prekmurje ćete doživjeti u odmaraonici s aromaterapijom ili Ajdovoj odmaraonici. Čekat će vas dvije nove finske saune, a za vrijeme saunanja moći ćete se odmarati u zatamnjenoj ili svijetloj odmaraonici. 

Hotel Ajda živi priču lokalne žitarice koju nosi u imenu. Heljda gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku – pronaći ćete je u jastucima za miran i dubok san; u kuhinji gdje obogaćuje okus jela, ali i svugdje u hotelu gdje svojim izgledom unosi osjećaj miline. Gostima su na raspolaganju hotelski bazeni, a slobodan im je ulaz i u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji. 

Dvokrevetna soba - Economy 
Udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem širine 150 cm i balkonom s pogledom na park. U sobi (24 – 26 m2) se nalaze kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i jednosjed. 


Vrijednost više u ponudi: neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000 (povezanih toplim hodnikom sa hotelima - na dan odlaska do 11 h); neograničeno kupanje u bazenima hotela Ajda (na dan dolaska od 11 h i cijeli dan na dan odlaska); korištenje ogrtača; ležaljke i suncobrani uz hotelski bazen; 1x ulaz u saune hotela!


Termalni park 
Hotel Ajda nalazi se uz Termalni park Terme 3000 koji je jedno od najvećih kupališta u Sloveniji. Gosti hotela imaju slobodan ulaz. U unutarnjem ...i vanjskom dijelu Termalnog parka Terme 3000 možete naći termalne i dječje bazene te bazene za plivanje, adrenalinske i obiteljske tobogane te adrenalinske atrakcije kao što su zip line iznad bazena ili trampolini. Veliko drveće i ljeti nudi dovoljno prirodnog hlada za sve! 


Terme 3000 – obilje dobroga! 
Terme 3000 – Moravske Toplice jedne su od najvećih u Sloveniji. U srcima svojih usluga nose poveznicu s prekmurskim ravnicama. 

Moravska voda  
Crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija je u Sloveniji. Kupanje u njoj pozitivno utječe na cijeli organizam. Hotel Ajda nudi unutarnji ...i vanjski bazen s crnom termomineralnom vodom. Gosti hotela imaju slobodan ulaz i u Termalni park Terme 3000 s još dva bazena s crnom termomineralnom vodom. Hotelski bazeni i Termalni park nude i druge bazene s filtriranom termalnom vodom i dječje bazene.  


Aktivni odmor 
U Termama 3000 brinemo se da rekreacija bude zabava. Na dnevnom programu vježba u vodi izmjenjuju se vježbe u vodi i vježbe na suhom te različiti sportski tečajevi. Za goste hotela Ajda sudjelovanje je u većini besplatno. U sportskom parku možete naći različita igrališta, na raspolaganju je i najam sportskih rekvizita. Okolica terma nudi raznovrsne biciklističke staze, a igračima golfa dostupno je igralište s najudaljenijom rupom u Sloveniji koje se rasprostire uz terme. 

Saune i wellness 
Hotelske saune (2 finske, 2 turske, 1 infracrvena i 1 laconium sauna) u hotelu Ajda na raspolaganju su samo gostima hotela. Do Medico-wellness centra Thermalium za udobnost gostiju vodi natkriven hodnik. Medico-wellness Thermalium nudi mnogobrojne usluge za poboljšanje osjećanja. Njegova je posebnost wellness s biljem s okolnih livada čiju snagu možete osjetiti i u kozmetici Panonski travnik.