Osjetite moć prirode ovog proljeća u Sloveniji! Regenerirajuća 3 dana/2 noćenja s doručkom u Hotelu Planinka 4* + 1x gastro večera i poklon dobrodošlice, za dvoje po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Darovi prirode koji su nadomak ruke, istražite ljepote netaknute prirode! Kako bi zaokružili Vaš odmor uživajte u gurmanskoj večeri od četri slijeda! Kupon vrijedi do 30.04.20.

Ponuda uključuje: besplatan WI-FI + besplatan parking.


Hotel Planinka **** 

Hotel Planinka izvanredno je odredište koje karakterizira toplo gostoprimstvo, njegovana tradicija, zeleni položaj i izbor kulinarskih delicija. 

Ova posebna lokacija, naše mjesto Ljubno ob Savinji, zaslužila je destinacijom Zelena Slovenija, gdje možete provesti nezaboravan odmor. Otkrijte Hotel Planinka s jedinstveno uređenim sobama dizajniranim da upotpune vašu dušu. 


Restoran, koji poslužuje tradicionalnu kuhinju s visokokvalitetnom kuhinjom, uz vinsku pratnju nudi i nezaboravno kulinarsko iskustvo.


Posebnost hotela Planinka je njegova elegantna atmosfera, koja je u kombinaciji s vrhunskom hotelskom udobnošću, jednostavnošću stilski dovršene opreme i individualnom uslugom gosta. 

Njegovih četrnaest izuzetnih soba opremljene su s velikom pažnjom do detalja.


Više o hotelu Planinka 4* pogledajte na njihovoj web stranici OVDJE!