Proljetni odmor za obitelj i druženje na čarobnom Kamniku u Sloveniji! Najam cijele kolibe na Velikoj Planini na 3 dana/2 noćenja za do 5 osoba (2 odraslih + 3 djece ) uz 42% popusta...samo 980 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uzmite vremena za sebe i svoje najmilije! Posjetite slovensku Veliku planinu i uživajte u prekrasnom ambijentu "koče" te prekrasnim pogledima na okolicu! Kupon je iskoristiv do 20.07.2020.

Visoko u planinama (1600 metara) naći ćete ove čarobne kolibe. 

Ako se želite opustiti, ako vam se sviđaju planine, ukoliko želite mir, ako volite planinarenje ili duge šetnje Velika planina je pravo mjesto za Vas.

Kolibe krasi jedinstvena arhitektura i udobnost!

Pri izboru koče Gorenjka ili Pehta obvezno minimalno 1-dnevni najam vikinškog bazena.

Ponuda uključuje najam cijele kolibe ("koče"), besplatan najam društvenih igara te konačno čiščenje je uključeno u cijenu!

 Turističko naselje je sagradio arhitekta Vlasto Kopač (1964.), a kolibe su izgrađene u jedinstvenom stilu i vrlo su slične pastirskim kolibama.

Probajte mliječne proizvode, uživajte u prekrasnim šetnjama i osjetite jednostavnost pastirkog načina života, a za one aktivnije, planina pruža idealne mogućnosti za planinarenje i razne planinsko biciklističke ture.