Izaberite paket po Vašoj mjeri! Uz 1 polupansion ili doručak, cjelodnevno kupanje u Termama Olimia, očekuje Vas i razgled i degustacija na Jelenovem Grebenu i čaša vina za dvoje! Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon je iskoristiv u periodu do 15.04.2020.

KOZJANSKI DVOR 3* nalazi se u srcu Kozajnskog parka, u idiličnom kraju Kozje, koji ima status MAB (Man and Biosphere) UNESCO in Natura 2000. Nudi aktivan i potpuno opušten odmor koji ispunjava i duh i tijelo, stoga nijednom gostu neće biti dosadno. U blizini je sportski park s 2 teniska terena, odbojka na plaži, manji i veći nogometni teren, vanjski i unutarnji fitness, a na poučnim stazama možete se popeti na Kozju i uživati u predivnim pogledima. Također, možete posjetiti obližnje dvorac Podsreda, Luršku jamu i Grušku špilju te Podčetrtek i Olimje, gdje se pruža pogled na samostane, tvornicu čokolade i pansion Jelenog Greben s farmom srna i jelena.

U Kozjanskom dvoru nalazi se 10 standard opremljenih soba (1 jednokrevetna, 4 dvokrevetne, 3 trokrevetne i 2 četverokrevetne) koje imaju zasebne ležajeve, kupaonicu s tušem, WC i sušilo za kosu. Sve sobe nalaze se na 1. katu pansiona.

Ponuda uključuje: 2 dana uz jedan Polupansion ili jedan doručak u Kozjanskom dvoru 3* s kupanjem u Termama Olimia! Očekuje Vas i jedna cjelodnevna ulaznica za Termalija Relax te bon za Jelenov Greben (hranjenje jelena i degustacija salama), dvije čaše vina etikete Mramor + desert iznenađenja (samo u drugoj opciji s Polupansionom)! Paket je za dvije osobe!

U TERMAMA OLIMIA uživat ćete u prirodi  "do mile volje" - sunce, voda i zrak. U raznolikom kompleksu, na bazenima, brzoj rijeci, whirpoolu ili na masažama, u saunama i na fitnessu svatko će naći nešto za sebe. 

Samo 10 metara iznad samostana Olimje nalazi se JELENOV GREBEN. Obitelj Ježovnik, s pratećim osobljem, uvijek priprema nova iznenađenja. U seljačko-rustikalnom stilu opremljenoj gostionici, ljubazno osoblje vam nudi pravu domaću sutlansko-kozjansku hranu, specijalitete od jelenskog mesa, specijalitete od gljiva i vrlo raznolik izbor vrhuskih vina iz čitave Slovenije.