Dan žena u Splitu uz 2 dana/ 1 noćenje s doručkom u superior sobi za 2 osobe u Radisson Blu Resort & Spa s uključenim pićem dobrodošlice i parkingom + svečana večera ...948 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

08.03. Vas očekuje bogata večera povodom Dana žena u tri slijeda! Dječji krevetić gratis za djecu do 3 godine! U cijenu je uključeno piće dobrodošlice, besplatan parking i besplatan WI-FI. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 07.03.20. do 09.03.20. od petka do nedjelje.

SAVRŠENA LOKACIJA ZA ODMOR NA MORU

Split ima povijest dugu 1700 godina, s Diokecijanovom palačom u samom centru, sagrađenom u 3. stoljeću. Unutar palače možete posjetiti najstariju Rimokatoličku katedralu u Europi. Također, naša lokacija nudi i izvrsna mjesta za odmor, pregršt povijesne baštine i izvrsne lokacije za sastanke i događaje.

Bogata večera od tri slijeda Vas očekuje 08.03.: predjelo - rižot od kvarnerskih škampa (Carnaroli riža, zelene šparoge i bisque od škampa), glavno jelo - rolana teleća lopatica (mladi špinat, sušene rajčice, mozzarella i krema od krumpira s tartufima), desert - čokoladni kolač (hrskavi lješnjaci i sladoled od bourbon vanilije).


VRHUNSKI SADRŽAJI ZA OPUŠTAJUĆI ODMOR

Resort se sastoji od 252 elegantne sobe i apartmana. Restoran The Fig Leaf u kojem se služi Super Buffet doručak pruža Vam mogućnost izbora od preko 100 različitih namirnica koje će zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih. U a la carte restoranu okusite dalmatinsku, međunarodnu i mediteransku kuhinju. 

Hotel je certificiran po standardu Global Hotel Security Standard©α με το Global Hotel Security Standard©


SOBE - ELEGANTNI INTERIJERI ISPLANIRANI MOREM I MODERNIM DIZAJNOM

Elegantno uređene sobe Radisson Blu hotela u Splitu svojim plavim, ljubičastim I zelenim interijerom spajaju tri boje koje su karakeristične za dalmatinsko okruženje. U ovom hotelu istovremeno možete uživati u pogledu na more i planine s jedne strane hotela, te pogledu na centar Splita s druge strane. 252 moderno uređene sobe i apartmani opremljeni su za potpuni užitak tijekom boravka. 


Dodatna pogodnost: 20% popusta na sve SPA tretmane uz 15 minuta gratis uz svaki kupljeni tretman.

PROSTRANI SPA VAS POZIVA NA UŽIVANJE
Spa nudi niz tretmana za kožu, lice i uljepšavanje za muškarce i žene. Opustite se uz masažu vrućim kamenjem i masažu lica, prije nego odete u studio za manikuru. 

SPA centar se obnavlja i nije dostupan za goste; tretmani i teretana su i dalje dostupni!