Već dugo želite tetovažu? Sepia Perita Studio za tattoo i Permanent Makeup INK.ME. u Zagrebu i Crno Jaje otkrivaju Vam tattoo vaucher za tetovažu po izboru u vrijednosti...od 199 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željenu ponudu tj veličinu tetovaže! Prva opcija je format 3x3 cm, druga 5x5 cm i treća 20x15 cm! Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 11:00 do 20:30, subotom: od 9:30 do 14:30 h! Rok iskoristivosti kupona je 17.05.2020.


Sepia Perita Studio za tattoo i Permanent Makeup INK.ME.

Riječ "tattoo", zabilježena je prvi put 1796. godine, u brodskom dnevniku kapetana Jamesa Cooka, a znači "označiti" na jeziku Maora, polinezijskog naroda koji je poznat
po tipičnim tetovažama na licu.

Sve više svjedočimo društveno- kulturološkom fenomenu ukrašavanja tijela tetoviranjem i/ili piercingom, koji se širi suvremenim svijetom poput epidemije. Tetoviranje i piercing postaju dio svakodnevice, na njih se odlučuje sve više osoba, neovisno o spolu, dobi, društvenom statusu, stupnju obrazovanja, imućnosti i sl.

 

Ponuda nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina. Maloljetne osobe do 18 godina bit će uslužene ukoliko dođu u pratnji roditelja!