Pomladite se ili uklonite ožiljke jednom zauvijek u Sepia Perita Studio u Zagrebu PLASMA PENom za čeone bore, nazolabijalne, bore smijalice ili kompletno zategnite lice...od 249 kn!

Puna cijena 1.200 kn
Ušteda 75%
Cijena 249 kn
Uštedi još 13 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). U ovoj bogatoj ponudi izaberite jednu od 4 opcija po svojoj mjeri i prepustite se rukama stručnjaka i najnovijoj tehhnologiji PLASMA PENa! Kupon vrijedi do 15.05.2020.

Prije kupnje izaberite jednu od opcija : 

Opcija 1): nazolabijalne ili bore oko usta

Opcija 2): bore smijalice ili podočnjaci 

Opcija 3): čeone bore

Opcija 4): kompletno zatezanje lica!

Plasma pen metoda omogućuje mladenački izgled pomoću plazma energije. Srž je u interakciji elektrona, energija  se pretvara u toplinu koja usmjerena na tkivo i na taj način potiče jake regenerativne procese u stanicama. Bez operacija, plasma pen zateže opuštenu kožu kapaka, kao i uklanjanje bora oko očiju, oko usana i na čelu.

Tretman je brz i relativno jednostavan, a vrijeme oporavka ne traje dugo.

Plasma pen metoda poboljšava izgled finih bora,  uklanja bore oko očiju (pačje nogice), zateže opuštenu kožu donjih i gornjih kapaka (neinvazivna blefaroplastika bez reza i ožiljka), zaglađuje pušačku kožu (pušačke bore oko usana), marionetske bore, bore na čelu, uklanja atrofične ožiljake, smeđe i staračke pigmentacije, benigne tvorbe iznad površine kože.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 099 4675 877, uz KOD i ID kupona po primitku.